Stil
Trend

BACK to TOWN : MARRAKECH Drop II

Fas’ın tam ortasında, kuzey yönüne Akdeniz’i kuzeybatısına Sahra Çölünü alan Marrakech ülkenin ilk başkenti olma özelliğini taşıyor. Heybetli Atlas Dağları’nın etkileyici ve zikzaklı yamacında yer alan kent, Atlantik okyanusuna bir geçiş noktası oluşturuyor. Rivayetlere göre Tanrıların Ülkesi anlamına gelen, binalarının renklerinin kiremit tonlarında olması nedeniyle “Kızıl Şehir” olarak anılan Marrakech’i çok sevdik! Güneş ile birlikte güçlü, adım adım büyük bir  yenilik tüm ihtişamıyla yaşamın içerisine doğuyor. Renkli ahengiyle sınırlarında bambaşka kültürler barındıran şehrin seni kucaklamasına izin ver. Yeniden Hoş geldin!

En başta söylediğimiz gibi en çokta şemsiyelerin gölgesinde dinlenebileceğimiz, doku, desen ve renklere bol bol doyacağımız, yöresel yaşam biçimlerinin ilhama dönüştüğü bir koleksiyon bizi bekliyor. Giyinme kültürü insanlık tarihi boyunca çeşitli etkenlere ve coğrafi konumlara bağlı olarak gelişse de dışa yansıyan yaşantılarımızın bir aracı olan kıyafetlerimizi fikirlere has, yaratıcı ve güncel hale getirmemiz ise bizi modayla buluşturur. Trendlerin her sezon yenilenmesi ve modanın da buna ayak uydurması günlük stillerimizi oluşturmamızda en önemli etkendir. XINT’in yenilikçi ve yıllardır süre gelmiş moda vizyonu ile karşıladığımız İlkbahar-Yaz sezonunda kat kat kıyafetlerin yerini salaş, hafif ve tek parçaya bıraktığı gardırobun yaza hazır. Haliyle güneşin bizi heyecanlandıran parıltısı, yeniliğin heyecan veren etkisi ve senin için zevkle hazırladığımız kombin tüyoları da hazır. Farklı renklerin ve büyüleyici desenlerin bu kadar verimli bu kadar kontrast ve canlı olduğu enerji yoğunluğunu yeniden yorumlayan tasarımlar XINT İlkbahar-Yaz Marrakech Drop II koleksiyonunda çoğaldıkça çoğaldı… Yine kızıl şehirden esinlendiğimiz bu yepyeni tasarımların en belirgin özelliği çok fazla detaya gerek kalmadan seni kaliteli ve rahat bir görünüme sahip kılacak olması. Göz dolduran renkleri ise sahip olduğu en belirgin detay ve farklılık olacak. Sosyal hayatında arkadaşlarınla vakit geçirirken, tüm günü kendine ayırdığında, ofis yaşamına devam ederken ya da yılın en heyecanlı dönemi tatil planını yapmaya karar verdiğinde; bulabileceğin kendine dair çok fazla yenilik var. Yazı, tek bir şehirden aldığımız sonsuz ilhamla hayatımızın her anında bizimle buluşturan eşsiz bir enerji. Tanışmaya değer…

KETENE DÖNÜŞ

 

Yaz giyimi söz konusu olunca akla ilk gelen kumaşlar arasında elegan ve zarif ambiyansıyla öne çıkan ketenler yer alır. Her zaman her yerde kullanılabilir! Keten kumaş, doğal olarak nefes alabilir olması ve zahmetsizce lüks bir görünüm vermesi nedeniyle yaz gardıroplarının vazgeçilmezidir. Casual giyimlerde kadın ve erkek moda trendleri doğrultusunda çok yönlü şekilde tercih edilir. Pamuğa kıyasla daha düşük iplik sayısına sahiptir ve sıcak bir günde serinletmek için sıcaklığın dışarıya verilmesinde yardımcı olur. Doğal olarak nefes alıcı ve nemi emen yapısı sayesinde tam bir yaz favorisidir. XINT’in her ilkbahar yaz sezonunda keten dokuların en modern görünümlerini bulmak mümkün. Marrakech Drop II ‘daki ketenler gömleklerden takım parçalara; şortlardan pantolonlara kadar kadın ve erkek koleksiyonlarında yerini aldı. Ketenin doğal ve rustik tarzına en çok yakışan nötr tonlardan olunduğu bilinse de bu sezon iç açan renklerle karşımızda olacağı kaçınılmaz.  Dilersen aynı tonlarda dilersen farklı tonlarda iki parçayla keten konforunu doyasıya yaşayabilirsin. Marrakech renklerinden bir keten dünyası oluşturduğunda kolayca kendi tarzında bir yorum çıkartabilir ve sezona damgasını vuran desenli keten tasarımlarla kombinler yaratmak için kolları sıvayabilirsin.

  • Total Look Ketenler! Düşündürmez, zahmetsiz ve kolaydır.
  • Keten bir gömlek ofis görünümleri için ideal olandır.
  • Tek parça şıklığı sunan elbise ve tulumlar hem desenli hem %100 keten!
  • Tona ton akımıyla uyumlu bir keten görünümü yakalayabilirsin.

Trend Alarmı: KİREMİT VE TURKUAZ

Kombinlemelerin en püf noktalarından birisi de renkleri eşleştirebilmek ve uyumlu hale getirmektir. Kızıl şehir maceramızda karşımıza çıkacak olan en baskın renkler kiremit ve turkuaz… Heyecanımızı yükselten renkli kombinlerle yeni mevsim senin. Marrakech koleksiyonunda yer alan renkli ve dikkat çeken büstiyer, şort ve gömlek takımıyla sendromlu pazartesilere veya beklediğin hafta sonu keyfine harika dokunuşlar yapabilirsin! Turkuaz renkli ceket ve pantolon look’ları ise dolabının en küt parçaları olamaya aday. Hepsini birlikte ya da farklı denimlerle, basiclerle kullanmak tamamen senin hayal gücüne ve zevkine bağlı. Marrakech renklerinin bu gücüne hazır mısın?

Yaz Marrakech’te başlıyor! Daha fazlası için XINT’e gelip bu esinti keşfet.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu