Genel – Xint Blog https://blog.xint.com.tr Bir başka WordPress sitesi Mon, 19 Jun 2023 07:36:36 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 https://blog.xint.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/favicon.png Genel – Xint Blog https://blog.xint.com.tr 32 32 Focus On Summer https://blog.xint.com.tr/focus-on-summer/ https://blog.xint.com.tr/focus-on-summer/#respond Mon, 19 Jun 2023 07:19:06 +0000 https://blog.xint.com.tr/?p=1234 Derin mavi bir gökyüzü, çiçeklenen doğa ve galaksinin en parlak yıldızı güneş kucağını açtı. Artık gündüzler uzamıştır. Tüm ağaçlar olabildiğince yeşile bürünür, kıyılardaki yaşam hareketlenir ve unutulmaz tatil anılarına ev sahipliği yapar. Şimdi içimizdeki enerjiyi özgür bıraktığımız ve hayatın tadını çıkarmayı bekleyen bir hikayemiz var. Yazdayız… Doğanın en büyülü dönemi başlıyor! Bu döneme hazırlığın en eğlenceli ve keyif veren taraflarından biri renklerin enerjisine kapılmak diyebilir miyiz? Kışla kaplı, uzun ve yorucu geçen şehir hayatını tamamen uğurladığımıza göre artık gardırobumuzu güncelleme vakti gelmiş demektir. Biz; mevsimin sıcaklığını zirvede hissederken ummadığın kombinleri rengarenk parçalarla tamamlamak için buradayız. Güneşin bizi heyecanlandıran parıltısı, yeni XINT İlkbahar-Yaz 23 koleksiyonunun devamında heyecan veren bu etki ve senin için zevkle hazırladığımız tatil hazırlık önerileri. Tüm bunlar bir araya gelince “FOCUS on SUMMER” demekten kendimizi alamıyoruz!

Bu koleksiyonumuzla ilk tanışmaya özel bir hediyemiz var. Giyim tarzında büyük yenilikler. Buna hazır mısın? Ferahlatıcı ve enerji verici bu koleksiyonun kadrosunda taptaze renkler, hafif kumaşlar, şık tasarımlar ve birbirinden güzel parçalar mevcut. İlk olarak, renkler canlanıyor. Neşeli yeşiller, özlediğimiz açık pembe, grinin eşsiz uyumu ve vazgeçilmez beyazın tonları Focus on Summer koleksiyonunda öne çıkan renkler arasında. Bu renkler, güneşli günlerin keyfini çıkarırken gardırobuna da yazı getirecek. Yaz için kumaşların hafif ve rahat olması çok önemlidir. Pamuk ve keten gibi doğal malzemeler serinlemek için en isabetli seçimler olurken, ince ve nefes alabilen yapılarıyla sıcaklarda rahatlığı sağlıyor. Her sezona bağlı olarak her ay denilecek kadar sıklıkta yenilenen mevsim koleksiyonlarımız yine ihtiyaç duyduğun mevsimi hayatına sunuyor. Free casual, cozy, basic ve linen alışkanlıklarımız her zaman bizimle.

Yaz demek tatil planları demek. Artık zamanı geldi! Süresi ne kadar olursa olsun günlük yaşamın koşuşturmasına biraz ara vermek hepimize iyi gelecek. Bu; kendimize vakit ayırmak, farklı yerler keşfetmek, dinlenmek için eşsiz bir zamanlama. Planlar yapıldıysa, evden son çıkışını yapmadan birkaç gün önce valizin için eksikleri tamamlamalısın.

Tatil hazırlıkları için pusulan XINT’te!

Deniz ve kumda bitecek yolculuklar için kıyafet seçimlerinden başlayalım! İlk olarak gün ve gece bazında alt ve üst kombin seçimlerinin yolculuktan önce planlanması zaman kazanmak için önemli bir adım olabilir. Hafif ve nefes alabilen kumaşlardan yapılmış yazlık giysiler olmazsa olmazın olmalı. Bunun için ilk olarak şortlar tatil valizinize eklemen gereken önemli parçalardır. Koleksiyonumuzda yaza uygun materyallerde ve renklerde çokça seçeneğin olacak. Pamuklu veya ince kumaşlardan yapılmış tişörtler özellikle yolculuk esnasında yanında bulunursa hiç fena olmaz. Akşam etkinlikleri veya restoran ziyaretleri gibi daha şık ortamlara gideceksen, pratik ve şık parçaları tercih edebilirsin. Tabi ki akla ilk gelen tek parçada en güçlüsü olan elbiseler değil mi? Keten, mini boy ya da detaylarla bezenmiş en özellikli elbiseler göz dolduracaktır. Takım uyumu önemli! Tatil kombinleri içerisinde uyum yakalamaya devam etmek için takım gücünü kullanabilirsin. Eğer kararsız kaldıysan gömlek-şort ya da bağlamalı bluz-şortlar ile en farklısı sen olabilirsin. Bu takımları ayrı şekilde başka kombinler içerisinde de kullanmak ve çeşitlilik yakalamak mümkün. Şıklık ve konfordan yana olan erkekler için polo yakalar efsane bir dönüş yaptı. Hem yaka tarzı sebebiyle günlük spor tişört havasında olup hem de şık ve ağır bir görünüm sağlayabilir. O halde hepsi kendi zevkine, tatil lokasyonuna ve süresine göre valizinde yerini alsın.

Olmazsa olmaz tamamlayıcı aksesuarlar ve parlayan bronzluklar için! Tatil görünümlerinin başkahramanı güneş gözlüğü, şapka, fular, ayakkabı ve tercihlerine bağlı çoğaltılabilecek aksesuarlar eğer onlarla bütünleşmeyi seviyorsan stilini bir üst seviyeye taşıyacaktır. Güneş kremleri, rutin olarak kullanıldığın bakım ürünleri, saç yağları ve nemlendiriciler valizlerde yer alması gereken önemli detaylar.

Rotam doğa diyorsan! İhtiyaçlarının tercih ettiğin tatil modeline göre değişeceğini hatırlatmak isteriz. Doğa ve bol yürüyüş için pamuklu çorap ve spor ayakkabı, mevsimlik ince ceket, safari renklerine uyumlu keten giysiler ile stilini tatilin amacına yönelik tanımlayabilirsin. Gerekli ekipmanlarını, kamp malzemeleri ya da piknik sepeti gibi ihtiyaçlarını da gözden geçirip temin etmeyi unutma.

P.S: Tatilin tadını çıkarırken rahatla, eğlen ve anılarını ölümsüzleştir. İyi yazlar!

]]>
https://blog.xint.com.tr/focus-on-summer/feed/ 0
-COLD WAVES- https://blog.xint.com.tr/cold-waves/ https://blog.xint.com.tr/cold-waves/#respond Mon, 31 Oct 2022 14:18:09 +0000 https://blog.xint.com.tr/?p=1104  

İklim dalgaları soğuk çarpmaya başlasa da yeni bir mevsimi karşılıyor olmanın heyecanı hepimize yeter! Neden mi?

Romantik yağışlar, sıcacık evlerde buluşmak için sabırsızlanılan akşamlar, keyifli birazcık da tembel pazarlar ve bu anlarda size eşlik edecek pamuklu kazaklar, fonksiyonel sweatshirtler, ekoseli ceketler ve hatta kuzu montlar yaşamımızda yerini alıyor. Sonbaharda bile içimizi ısıtan güneşin keyfini çıkardığımıza göre şimdi kış moduna uygun görünümler yaratabiliriz. Aksine iç açan renklerden ve sıcak dokulardan oluşan çok amaçlı parçalarla ofis günlerine, ansızın planlanan buluşmalara ve hafta sonlarına kısacası hayatın her anına hazır olacağız!

 

WELCOME WINTER

Mevsime özel sıcak dokuların izinden giden kombinler yaratmanın tam zamanı… En kalın kumaşlara kucak açıyor ve elbette ki namı bilenen o kış kasvetini hiçe sayarak, bazen renklerle bazen sadelikle bazen ise desenlerle mükemmel kombinler yaratmak için sabırsızlanıyoruz. Sende bize katılıyorsan sıcacık kombin parçalarının yeni adresi senin dolabın! Her kış olduğu gibi bu sezonda da bu amaca yönelik olan parçaları favorilerine ekleyebilir ve dolabına eklemeler yapabilirsin.

Hazırsan yeniler geliyor!

 

Yüksek Doz Kış: Mont ve Kabanlar

Mont ve kabanlar, görünümünü tamamlayıcı güce sahip son dokunuşlar… Modern, dinamik ve şehirli yaşamlardan ilham alarak tasarlanan mont ve kabanlarda kürk detaylı yakalar, oversize kalıplar, %100 pamuklu kapitone seçimler, çıtçıt klasiği ile bomberler ve vazgeçilmezimiz bol cepli ekoselerle karşılaşman kesin! Bir de bu sezon mont ve kabanlara ilk ve yeni gözdemiz ‘kuzuları’ eklersek, bu kışın en gözdesi ve farklısı sensin. Günlük rutininde seninle olan aynı zamanda soğuk aylarda en çok tercih edilen giysilerden biri mont ve kabanlar çoğu zaman taşınabilirlik olarak seni zorlasa da kendini iyi hissetmen için bir engel değil. Yapman gereken tek şey mevsime imza atacak nitelikte olan mont ve kabanlarla görünümünü tamamlamak…

Kazak Ve Hırkalar İçini Isıtacak En Güzel Dokular

Kış mevsiminin en önemli ikilisi kazak ve hırkalar herhangi bir görünüme hızlı, kolay ve zahmetsizce uyum sağlayabilirler. Soğuk dalgaların vurduğu kent yaşamında ve soğuk zirvelerdeki konaklamalarında, sana zinde dokunuş sağlayan harika parçalardır. Biz de yenilikçi ruhumuzdan ödün vermeyerek yepyeni kazak ve hırkaları seninle buluşturmaya karar verdik.

 

Kazakların gardıroplarımızdaki yeri hiçbir zaman dolmuyor…

  • Bu durumu destekleyen parçalardan biri ve XINT’in kıdemlisi elbette ki basic kazaklar. Dilediğin ürünle kombinlenmeye hazır, seni bekliyor.
  • Kalpli desenlere evet! Harika renk geçişiyle seni büyüleyecek olan desenli kazak modellerinin yeni üyesi kalpli kazaklar. Üstelik takım arkadaşları ve oversize kalıplarıyla karşımızda.  ❤ 
  • Zaman zaman renk geçişlerinin de hakim olduğu bisiklet yaka, balıkçı yaka ve dik yaka kazaklar en güncellenmiş haliyle XINT erkeğinin gözdesi olmaya aday.
  • Oversize ve kolları yoğun püskül detaylı kazak ile tarzına hareketlilik, ruhuna enerji kat! Bu parçayı en sevdiğin mom jeanlerle birleştirip özgürlüğünü ilan edebilirsin.

Kusursuz tamamlayıcı hırkalar… 

  • Aslında onlar her mevsim dolabımızda olup hiçbir zaman gözden kaybolmayan parçalardır. Crop topların, elbiselerin ya da tişörtlerin üzerine giyebileceğin pamuklu-oversize uzun hırkalar birden fazla renk seçeneğiyle XINT’te.
  • Bu sefer takım etekleriyle de bir araya getirebileceğin kapüşonlu uzun hırkalar mutlaka dolabında yerini almalı.
  • Naturel renklerin odağında özenle işleyerek konforlu bir giysiye dönüştürdüğümüz triko pelerin. Seni bütünüyle tamamlayan bu zamansız ve sıra dışı parça adeta bir aksesuar gibi…

Tek Parça ve Hep Güçlü

Konfor ve şıklık alanını önemseyen stil sahibi kadınların yıldızı bu sezonda parlıyor. Uzun tasarlanmış tulumlar; yumuşacık triko dokusu, birden fazla cebi ve belden kuşaklı ayrıntılarıyla güncelleniyor! Western çizmeler, mini fularlar ya da alternatif kemerler ile görünümünü destekleyip farkını yansıtma zamanı. Hayatımızda, başka bir kombin ürünü düşündürmeden en pratik haliyle yerini almayı başaran tulumlar yeni özellikleriyle keşfedilmeye değer.

Dış Görünümün Ceket Hali!

Her sezon koleksiyonlarımızda yer vermeyi çok sevdiğimiz bir parça var… Ceketler! Kesimleri, dokuları ve mevsime uyumları ile favorimiz olan ceketler, sezonun öne çıkan detayları eşliğinde ilgi odağımız olmayı başarıyor. Görünümlerin baş tacı ceketler, tabii ki mevsime göre kullanım farklılığıyla karşımıza çıkıyor. Buna bağlı olarak kış için tercih edeceğin birçok ceket seni, günlük ve klasik şıklığın yeni boyutuyla tanıştıracak. Hem benzersiz hem spor hem de şık bir görünüme ulaşacaksın. Peki bu kış sen gardırobunda ne gibi değişiklikler yapacaksın? Favorin olan ceketlerde hangi parçaları ön plana çıkaracaksın? Blazer, gömlek, crop , oversize ve daha birçok formuyla seçim senin!

Özlediğin hisler şimdi ‘Cold Waves’ koleksiyonu ile buluştu. Yeni görünümlere büründüğün ve mükemmel dokulara sahip olduğun bu Kış’a XINT’te ortak olacak…

]]>
https://blog.xint.com.tr/cold-waves/feed/ 0
Yeni bir sezon yeni bir sen! Hazır mısın? https://blog.xint.com.tr/yeni-bir-sezon-yeni-bir-sen-hazir-misin/ https://blog.xint.com.tr/yeni-bir-sezon-yeni-bir-sen-hazir-misin/#respond Fri, 18 Mar 2022 10:33:14 +0000 https://blog.xint.com.tr/?p=1012

Her sezon içerisinde benzersiz bir enerji barındırıyor. Yeni heyecanların ve trendlerin konuşulduğu her yeni mevsimde başka bir yansımanı keşfederek hissettiğin enerjiyi XINT koleksiyonu ile yansıtabilirsin. Yaz mevsiminin sıcak, renkli, enerjik doğasına doğru çekilirken stilini koleksiyonumuzdaki özenle tasarlanmış parçalarla oluşturmak güzel bir seçenek.

Doğayı ve doğalı çizen tasarımlar…

Doğa yaz mevsiminin kokusuna hazırlanırken, sen de bu akışın bir parçası olarak doğanın ve değişimin ritmine uyum sağlayabilirsin. Bu mükemmel uyumu tamamlayacak ve güzel bir parçası olacak XINT İlkbahar – Yaz koleksiyonu senin için hazırlandı.

Dolabına ekleyeceğin parçalarla mevsim geçişini keyifli ve konforlu yaşayacağına eminiz. Geçiş mevsimi ritüelinde, ilkbahar döneminin renkleri ve tasarımlarıyla mevsimleri yaşamak çok daha güzel hissettirecek. Kaliteli kumaşlar kullanarak, özenle tasarladığımız bu parçalar dolabında yer almayı bekliyor.

İlkbaharı en naturel haliyle yaşamaya hazırız..

Güneşin yüzünü gösterdiği ilkbahar sezonu için uzun kollu trikolar ve % 100 pamuklu sweatshirt takımlar ile ilkbaharın hafifliğine ve enerjisine adım atma zamanı geldi. Koyu renkli ve kalın dokular yerini soft renklere ve hafif dokulu kumaşlara bırakmaya başladı.

Doğanın uyanışıyla renkler ve desenler de harekete geçerek tasarımlarımızda yerini aldı. İlkbahar-yaz koleksiyonu için doğadan ilham alan renk tonları, kaliteli ve yumuşak kumaşlar, konforlu hissettiren kalıplar, sade ve modern tasarımlar ile yeni sezona hazırız.

Stil konusunda yüksek standartlardan vazgeçmeden, hem kaliteli hem modanın nabzını yakalayan parçalarımız ile ilkbahar-yaz sezonu için çok heyecanlıyız.

Sezonu çiçeklerle karşılıyoruz.. BLOOMING SEASON

Baharın en vazgeçilmez şekli çiçek halidir. Hemen her mevsim hatta geride bıraktığımız kış mevsiminde dahi şişme montların, ceketlerin üzerinde cıvıl cıvıl renklerle kullanılan çiçek motifi  her sezon yeniden yorumlanıyor.

Dört mevsim hayatımızda yer vermeyi çok sevdiğimiz desenleri, XINT yeni sezonda doğayla iç içe bir yaşam tarzını hissederek elbiseden, şorta, çiçeklerin farklı renk alternatiflerini bulabileceğiniz şort ve gömlek total looklarına kadar odağımıza aldık. Zihni ve kokuyu yumuşatan en pastel renkler çiçekli kıyafetlerimize çok yakıştı.

Renkleri ve desenleri karıştırmaktan korkmayan bir trendi kucaklarken, daha sakin ve sade yorumlamak isteyen kadınlar koleksiyonun düz renkleriyle stillerine en keyifli yorumlarını yapabilecek güçte. Kadın giysilerinde naif renk ve çizgileriyle en yaz halini gördüğümüz çiçekler, erkek polo yaka tişörtlerde işleme detayı olarak her an karşınıza çıkabilir.

Trend alarmı : Kapitoneler

Bu sezonda ilkbahar mevsiminin doğasına uygun kapitoneler ön planda. Mevsimin yükselen enerjisine ve sıcaklığına uyum sağlayan bu kumaş konforlu ve şık hissettirecek.

Stil sahibi kadın ve erkekler için tasarlanmış ve en kaliteli kumaşlarla üretilmiş olan bu koleksiyon dönemin en gözde parçalarından olacak gibi görünüyor.

Kapitone kumaş yıllardır dönem dönem trend olan, her zaman hacimli görünümüyle dikkat çekmeyi başaran bir tür. Birçok üründe esintilerini gördüğümüz bu kumaş birçok tasarımda kullanılan ve oldukça beğenilen kumaşlardan.

Çantalardan ceketlere, şortlardan eteklere kadar birçok parçaya hacimli ve gösterişli bir hava katarak değerini yükselten bir görünüme sahip. Modada belirli zamanlarda daha ön plana çıkan kapitone her zaman talep gören bir tür olmuştur.

Kapitoneler, bahar mevsiminin hafif serinliğinde kullanmak için oldukça ideal bir tercih.

Tamamlayıcı basic parçalarla da kombin yapma avantajı sağlayan bu koleksiyonun bahar aylarında en sevdiğin ürünlerden olacağına eminiz. Doğal tonlara sahip bu ürünleri ikili olarak kullanabileceğin gibi ayrı ayrı da tercih edebilirsin. Ceketi tişörtlerin, bluzların üzerinde kullanabilirsin. Spor ve casual ayakkabılarla görünüm tamamlanarak bir uyum yakalamak da mümkün.

Kombinini tasarlarken aynı ton renkleri kullanman incelikli bir detay olabilir. Soft renklerin bütünsel görünümü ile kendine has zarafetli bir görünüm elde edebilir, orijinal aksesuarlar kullanarak trend imajı vurgulayabilirsin. Etek, ceket, kazak kullanarak üçlü olarak kombinleme imkanı olan bu koleksiyon stil sahibi olan herkesin severek ve beğenerek kullanacağı şekilde tasarlandı.

Parçaları hepsini birlikte ya da farklı denimlerle, basiclerle kullanmak tamamen senin hayal gücüne ve zevkine bağlı. Farklı dokularla ve türlerle zevkine uygun şekilde kombinler yaparak istediğin görünümlere kavuşabilirsin.

Beğenine sunulan bu yeni koleksiyon, alışılmışın dışında olan, yeni stilleri cesurca deneyen moda severler için mükemmel bir alternatif.

Detayların odağında özenle hazırlanmış bir XINT İlkbahar – Yaz sezonunda, beğenine sunduğumuz bu tasarımlarla kendine ve yaza merhaba demeye hazır mısın?

]]>
https://blog.xint.com.tr/yeni-bir-sezon-yeni-bir-sen-hazir-misin/feed/ 0
Androjen Stili https://blog.xint.com.tr/androjen-stili/ https://blog.xint.com.tr/androjen-stili/#respond Mon, 10 Jan 2022 09:30:59 +0000 https://blog.xint.com.tr/?p=914

 

Cesur, Güçlü ve Sıra Dışı Olmaya Hazır Mısın?

Moda dünyasının sıklıkla kullandığı maskülen ve androjen stil çoğu zaman birbiriyle karıştırılmaktadır. Erkek kıyafetlerine kadınsı uyarlama ve dokunuşlar katmak, kadın kıyafetlerinin erkeksi izler barındırması maskülen giyim tarzını ifade eder iken, tamamen erkek kıyafeti grubundan oluşan parçalar ise androjen stilin ana temasını oluşturur. Androjen stilde erkek stili ön plana çıkmaktadır. Erkek stilindeki parçalar kadın kategorisi için tasarlanarak üretilir. Androjen stilin ana unsurlarını kısa ve net olarak özetlemek gerekirse;

  • Erkek kıyafeti olarak bilinen stilin kadınlar tarafından kullanılması.
  • Kadın ve erkek modasında aynı detayların ve kumaşların kullanılması.
  • Genel olarak bol pantolonlar, geniş kesim ceket ve gömlekler, sade ayakkabılar kombinlenerek bu tarz oluşturulması.
  • Rahat ve konforlu bu giyim tarzı aynı zamanda güçlü ve keskin bir görünüm sunması.
  • Alternatif bir stil olarak her mevsimde ve birçok ürün grubunda tercih etmek mümkün olması.
  • Farklı bir stil yaratmak için ideal ve orijinal parçalar içermesi.

Bu koleksiyon, farklı bir stil yaratmak isteyen kadınlar için oldukça ideal bir alternatif. Günlük tempoya ayak uydururken rahatlık ve şıklığından ödün vermeyen kadınlar için özel olarak tasarlanarak sunuldu. Kış ve bahar mevsimlerinde rahatça kullanılabilecek bu koleksiyon hem kullanım çeşitliliği hem de sunduğu konfor açısından oldukça ideal. Yılın bu zamanlarında natürel renk tonlarıyla kış mevsimine uygun bir enerjiye bürünmek için koleksiyonu mutlaka incelemelisiniz. Doğal ve cool görünüme sahip bu parçalar, şehir hayatının temposunda hayatın ritmine uyum sağlayan güçlü ve sıra dışı kadınlar için vazgeçilmez olacak gibi görünüyor. Kış mevsimi için dolabınıza uygun parçaları seçerek hem kalite hissini yaşayacak hem de orijinal tasarlanmış ürünlere sahip olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

 

Androjen Koleksiyon ile Tanışın!  

Günlük yaşamda konforlu ve sıra dışı bir stil vadeden bu koleksiyon; rahat kesim ceket, kaban, trençkot ve tulum gibi birçok farklı parçadan oluşuyor. Pamuklu, yünlü, kadife, deri görünümlü dokuları ile kaliteli ve lüks bir hissiyat yaşatarak beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Özel olarak tasarlanmış bu parçaları farklı kombinasyonlarla kullanarak istenilen tarzı yaratmak mümkün. Koleksiyondaki rahat kesim ceketler ve belden kuşaklı yünlü rahat kesim kabanlar içlerine seçtiğiniz parçalar ile kullanılarak yorumlanabilir. Etek, şort ve pantolonlar ile kullanılarak yeni stiller keşfedilebilir. Ayrıca ceketleri hem ofis şıklığında hem de günlük yaşamda uygun parçalarla kombinleyerek geniş bir kullanım alanı yaratabilirsiniz.  Tulumları sevdiğiniz aksesuarlarla, üst gruptaki diğer ürünlerle birlikte yorumlayarak kendi stilinize uyarlamak da doğru bir seçenek. Böylece aynı parçaları seçtiğiniz şekillerde giyerek kendinize göre sentezleme olanağı yaratmak oldukça doğru tercih olacaktır. Farklı zamanlarda, farklı mekanlarda yeniden yorumlanmış aynı dokular!

Ve deri görünümlü kabanlar… Deri görünümlü oversize kabanlar siyah ve beyaz seçenekleriyle koleksiyonda yer alıyor. Basic parçalarla dahi kombinlendiğinde cool bir görünüm kazandırarak hoş bir hava katan deri görünümlü bu kabanlar stilinize özel bir dokunuş katacak. Değişik tarzda botlarla ya da çizmelerle kullanılarak bu cool görünüm desteklenebilir, farklılaştırılabilir. Oldukça rahat kesimi olan bu kabanları basic parçalarla kullanarak sade ve iddialı bir stil yakalamak da alternatiflerden biri. Bu koleksiyon ile zevkinize ve stilinize göre oldukça fazla sayıda alternatiflerle kombinler yaparak hem şık hem de rahat olmayı başarmak mümkün.

Koleksiyondaki bu parçaları feminen çizgilere sahip bir stil ile bütünleştirerek ilham verici eklektik kombinler de oluşturmak mümkün. Erkek kıyafeti grubundan olan androjen koleksiyon ile feminen parçaları birleştirerek hem cool hem de kadınsı bir enerji sentezleyebilirsiniz. Değişik aksesuarlar ile zenginleştirerek bir stil yaratmak da seçeneklerden biri. Örneğin daha feminen çizgide ayakkabı, çanta, fular seçimi androjen koleksiyondaki parçalara daha farklı bir enerji kazandıracaktır. Küçük detaylar değişince stil bütün olarak farklı bir çizgiye de dönebilecektir. Size sadece nasıl görünmek istediğinizi seçmek kalıyor. Nasıl görünmek ve hangi enerjiyi hissetmek istiyorsanız bunu yansıtmak artık çok eğlenceli ve çok pratik. Hissettiğiniz gibi giyinmenin ve enerjinizi yansıtacak kendine özgü bambaşka kombinler yaratmanın tam zamanı! Hemen şimdi Xint marka androjen koleksiyonumuzu incelemeye başlayarak seçim yapabilir ve beğendiğiniz parçaları kolayca sipariş edebilirsiniz.

 

]]>
https://blog.xint.com.tr/androjen-stili/feed/ 0