Genel

Androjen Stili

 

Cesur, Güçlü ve Sıra Dışı Olmaya Hazır Mısın?

Moda dünyasının sıklıkla kullandığı maskülen ve androjen stil çoğu zaman birbiriyle karıştırılmaktadır. Erkek kıyafetlerine kadınsı uyarlama ve dokunuşlar katmak, kadın kıyafetlerinin erkeksi izler barındırması maskülen giyim tarzını ifade eder iken, tamamen erkek kıyafeti grubundan oluşan parçalar ise androjen stilin ana temasını oluşturur. Androjen stilde erkek stili ön plana çıkmaktadır. Erkek stilindeki parçalar kadın kategorisi için tasarlanarak üretilir. Androjen stilin ana unsurlarını kısa ve net olarak özetlemek gerekirse;

  • Erkek kıyafeti olarak bilinen stilin kadınlar tarafından kullanılması.
  • Kadın ve erkek modasında aynı detayların ve kumaşların kullanılması.
  • Genel olarak bol pantolonlar, geniş kesim ceket ve gömlekler, sade ayakkabılar kombinlenerek bu tarz oluşturulması.
  • Rahat ve konforlu bu giyim tarzı aynı zamanda güçlü ve keskin bir görünüm sunması.
  • Alternatif bir stil olarak her mevsimde ve birçok ürün grubunda tercih etmek mümkün olması.
  • Farklı bir stil yaratmak için ideal ve orijinal parçalar içermesi.

Bu koleksiyon, farklı bir stil yaratmak isteyen kadınlar için oldukça ideal bir alternatif. Günlük tempoya ayak uydururken rahatlık ve şıklığından ödün vermeyen kadınlar için özel olarak tasarlanarak sunuldu. Kış ve bahar mevsimlerinde rahatça kullanılabilecek bu koleksiyon hem kullanım çeşitliliği hem de sunduğu konfor açısından oldukça ideal. Yılın bu zamanlarında natürel renk tonlarıyla kış mevsimine uygun bir enerjiye bürünmek için koleksiyonu mutlaka incelemelisiniz. Doğal ve cool görünüme sahip bu parçalar, şehir hayatının temposunda hayatın ritmine uyum sağlayan güçlü ve sıra dışı kadınlar için vazgeçilmez olacak gibi görünüyor. Kış mevsimi için dolabınıza uygun parçaları seçerek hem kalite hissini yaşayacak hem de orijinal tasarlanmış ürünlere sahip olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

 

Androjen Koleksiyon ile Tanışın!  

Günlük yaşamda konforlu ve sıra dışı bir stil vadeden bu koleksiyon; rahat kesim ceket, kaban, trençkot ve tulum gibi birçok farklı parçadan oluşuyor. Pamuklu, yünlü, kadife, deri görünümlü dokuları ile kaliteli ve lüks bir hissiyat yaşatarak beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Özel olarak tasarlanmış bu parçaları farklı kombinasyonlarla kullanarak istenilen tarzı yaratmak mümkün. Koleksiyondaki rahat kesim ceketler ve belden kuşaklı yünlü rahat kesim kabanlar içlerine seçtiğiniz parçalar ile kullanılarak yorumlanabilir. Etek, şort ve pantolonlar ile kullanılarak yeni stiller keşfedilebilir. Ayrıca ceketleri hem ofis şıklığında hem de günlük yaşamda uygun parçalarla kombinleyerek geniş bir kullanım alanı yaratabilirsiniz.  Tulumları sevdiğiniz aksesuarlarla, üst gruptaki diğer ürünlerle birlikte yorumlayarak kendi stilinize uyarlamak da doğru bir seçenek. Böylece aynı parçaları seçtiğiniz şekillerde giyerek kendinize göre sentezleme olanağı yaratmak oldukça doğru tercih olacaktır. Farklı zamanlarda, farklı mekanlarda yeniden yorumlanmış aynı dokular!

Ve deri görünümlü kabanlar… Deri görünümlü oversize kabanlar siyah ve beyaz seçenekleriyle koleksiyonda yer alıyor. Basic parçalarla dahi kombinlendiğinde cool bir görünüm kazandırarak hoş bir hava katan deri görünümlü bu kabanlar stilinize özel bir dokunuş katacak. Değişik tarzda botlarla ya da çizmelerle kullanılarak bu cool görünüm desteklenebilir, farklılaştırılabilir. Oldukça rahat kesimi olan bu kabanları basic parçalarla kullanarak sade ve iddialı bir stil yakalamak da alternatiflerden biri. Bu koleksiyon ile zevkinize ve stilinize göre oldukça fazla sayıda alternatiflerle kombinler yaparak hem şık hem de rahat olmayı başarmak mümkün.

Koleksiyondaki bu parçaları feminen çizgilere sahip bir stil ile bütünleştirerek ilham verici eklektik kombinler de oluşturmak mümkün. Erkek kıyafeti grubundan olan androjen koleksiyon ile feminen parçaları birleştirerek hem cool hem de kadınsı bir enerji sentezleyebilirsiniz. Değişik aksesuarlar ile zenginleştirerek bir stil yaratmak da seçeneklerden biri. Örneğin daha feminen çizgide ayakkabı, çanta, fular seçimi androjen koleksiyondaki parçalara daha farklı bir enerji kazandıracaktır. Küçük detaylar değişince stil bütün olarak farklı bir çizgiye de dönebilecektir. Size sadece nasıl görünmek istediğinizi seçmek kalıyor. Nasıl görünmek ve hangi enerjiyi hissetmek istiyorsanız bunu yansıtmak artık çok eğlenceli ve çok pratik. Hissettiğiniz gibi giyinmenin ve enerjinizi yansıtacak kendine özgü bambaşka kombinler yaratmanın tam zamanı! Hemen şimdi Xint marka androjen koleksiyonumuzu incelemeye başlayarak seçim yapabilir ve beğendiğiniz parçaları kolayca sipariş edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu