Stil

Taze Bir Dokunuşla Naturel Renkler!

Güneş yüzünü gösterdi. Doğa uyanıyor. Taze bir dokunuşla naturel renkler doğada hayat buluyor. Güçlü, adım adım bir yenilik tüm ihtişamıyla yaşamın içerisine doluyor. Doğanın ahengine renk katan uyumunla seni kucaklamasına izin ver ve doğayı selamla.. Hoş geldin!!

İlkbahar her haliyle insan yaşamına yenilikler sunuyor. Yenilenmenin verdiği hissiyat muazzam. Beslenme şekli, spor, aktiviteler yenilenmenin en güzel halleri. Ve tabi ki stil bu döngünün olmazsa olmazı. XINT yeni sezonunda tam da bu yenilenmeyi sonuna kadar deneyimlemene imkan verecek vizyonda bir koleksiyonla merhaba dedi. Trendin, hayatın her anına dokunduğu giyim parçalarını koleksiyonda bulmak mümkün. Sosyal zamanlarında arkadaşlarınla vakit geçirirken ya da tüm gün ev konforunda bir ofis yaşamını benimsediysen koleksiyonda bulabileceğin kendine dair çok fazla yenilik var demektir. Renkli karakteriyle sweat pantolon ve sweatshirtler, asil duruşuyla siyah ve beyazlar, olmazsa olmaz marin koleksiyonu, denize adım atman için heyecanlanan bir beach koleksiyonu yeni sezonda yerlerini aldı.

Dört mevsim doğada görebileceğiniz naturellikte bir renk paletine hakim olan XINT İlkbahar Yaz koleksiyonunda bej ve ekru rengi trendi en keyifli çizimleriyle yaşamana olanak veriyor. Pamuklu nefes alan kumaşlarıyla konforu çağırırken, kaliteli bir işçilikle birleştirerek seçkin bir görünüm sunuyor. Keten gömlekler, keten şortlar, keten pantolonlar, %100 pamuk tişörtler, %100 pamuk elbiseler naturel bej tonlarında da çokça karşımıza çıkıyor.

Naturel renkleri nasıl kombinleye bilirim?

Doğanın en dingin tonlarından olan naturellerin en belirgin özelliği çok fazla detaya gerek kalmadan seni kaliteli ve rahat bir görünüme sahip kılacak olması. Naturel tonları nasıl kombinleyebilirim diye merak ediyorsan, bir kaç detayla kolayca kendi tarzında bir yorum çıkartabilirsin.

  • Total Look! Aynı çizgi ve tasarımda takımlar çok trend. Tercih edebilirsin.
  • Tona ton ya da uyumlu bej ekru tonlarını üst ve alt olarak yorumlayabilirsin.
  • Keten etek üzerine crop tişört ya da triko bluzlar bu sezon gerçekten çok moda.
  • Oxford görünümü ofis için ideal. Denim ve naturel renkte keten bir gömleğe kim hayır diyebilir ki?
  • Naturel tonlarda göz alıcı bir şekilde sadeleştiysen deri bir çanta ve sandaletlerle daha dinamik bir yorum katabilirsin.
  • Elbiseler ve tulumlar ise naturelin en gözde tek parça şıklığını yakalıyor.

XINT 2022 İlkbahar Yaz koleksiyonunda naturel koleksiyonundan kadın giyim ve erkek giyim modellerine dair trend çizgiler yoğunlukta. Her sezon yerini koruyan gömlek modellerinin %100 Keten dokusu, modernleşen kesimiyle stil ve ilham önerileriyle gardırobunda yer almaya hazır. Rahat kesim pantolonlar, rahat kesim tişörtler, şortlar, triko etekler, sweatshirt ve sweat pantolonlar.. Gireceğin her ortama uygun, stiline uygun sayısız giysiyi koleksiyonumuzda bulabilirsin. Ayrıca geçtiğimiz kış sezonu baskınlığını bir hayli gördüğümüz açık naturel renkler, bu dingin rengi dört mevsim ne kadar şık görüneceğini çok net kanıtlamıştı. Askılı triko bluzları, mevsim geçişlerinde gömlek üzerinde değerlendirebilirsin. Pamuklu gömlek ya da tişörtünün üzerine açık renk ceket tercih ederek soğuk havalara naturel rengi doğrudan adapte edebilirsin.

Yazın Favorisi: Keten Gömlek, Keten Pantolon ve Keten Elbiseler..

Yaz mevsiminde sıcak nemli günlere inat vücudu rahat ettiren giysiler tercih ediliyor. Yazın en gözde materyalleri şüphesiz pamuk ve keten giysiler. XINT koleksiyonunda her ilkbahar yaz sezonunda keten görünümlerin en modern renk ve modellerini bulmak mümkün. 2022 Koleksiyonu gömleklerden eteklere; şortlardan pantolonlara kadar kadın ve erkek koleksiyonunda yerlerini aldı. Bej, siyah, lacivert dışında sarı, lila, mint, mavi gibi sıcacık yazı kucaklayan, keyif odaklı renkleri de bulmak mümkün. Renkleri özgürce kullanmak bu sezon hiç olmadığı kadar trend. XINT koleksiyonunda keten dokusunda bu kadar çeşitli rengi bir arada bulacaksınız. Dilerseniz aynı tonlarda dilerseniz farklı tonlardaki iki parçayla keten konforunu doyasıya yaşayacaksınız.

Keten giysilerin kullanım alanını tabir etmek gerekirse: Yaz mevsiminde her zaman her yerde! Yaz mevsiminde gece ve gündüz rahatça kullanabileceğin gibi ofis yaşamına taşımanda asla bir sakınca yok. Aksesuar seçimi, ayakkabı seçimi ve kombin tarzınla ofiste de keten şıklığı ve rahatlığını yaşayacaksın. Tatil günlerinde, deniz kenarında tene dokunan güneşi terletmeden kesmesi sebebiyle bikini üzerinde dahi kullanarak cool bir görünüm yaratabilirsin. İhtiyacımız olan sadece görünüm olmadığı için, vücuduna vereceği konfor bu dokuyu gardırobunda vazgeçilmez kılıyor.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu