Stil
Trend

Magic Journey – 23 FW

Döngülerin kusursuz uyumuyla süregelen, benzer kelimelerin, tınıların, hikayelerin, karakterlerin izinde  yepyeni bir yolculuk. Hayal ettiklerinin! ve hatta hayal edebileceklerinin fazlasıyla hayatına dolmasına izin ver. Olabilirliklerin üzerinde, arzu edilenin fazlasıyla koşan sihirli bir yolculuk. Araladığın her bir perdede, adım attığın her bir zaman diliminde özenle hayal edilmiş anların, mekanların, kişilerin, çizgi ve siluetlerin dünyasını keşfetmeye hazırsın… Bu ‘SEN’ sin.

23 FW – MAGIC JOURNEY

 

Mevsimlerin geçisi sanki daha önce hiç yaşanmamışçasına heyecanla geliyor. Xint 2023 Sonbahar kış koleksiyonunda üstün kalite kumaşlar ve materyaller kullanılarak hazırlanan kadın giyim koleksiyonu ve erkek giyim koleksiyonu moda ve stil dolu bir sezona özel bir dokunuş katıyor.

Xint koleksiyonunda yeniler

XINT Sonbahar Kış yeni koleksiyondaki işlevsel parçalar, markanın estetik ve stil çizgisini özetlerken; rahat ve casual görünümler başrolünü koruyor. Titizlikle yapılan tüm çalışmaların sonucunda dayanıklı ve kaliteli kumaşlarla, üstün terzilik gösterilerek tasarlanan kıyafetler her sezon olduğu gibi bu sezonda gözde.

Titiz işçiliğe modern dokunuşlarıyla şık, casual, rahat kalıplarda kendini gösteren giysiler, yeni sezon XINT koleksiyonunun en önemli parçalarından. Yalın, zarif, yer yer iddialı ve göz alıcı çizgileriyle trikolar, gömlekler, dış giyim parçaları, pantolonlar çok yönlü bir giysi dolabının olmazsa olmazlarından. Dört mevsim stil parçaları koleksiyonda göz dolduran yeni renkleri ve hikayeleriyle yerini alıyor.

XINT yeni koleksiyondaki her bir parça karakterini güçlendirirken, konforlu kumaşlar tüm çizgilere vazgeçilmez dokunuşunu yapıyor. Free casual da katlı görünümler günü yaşarken, rahatlığın seçilen yeni adı Lounge wear  yumuşacık dokularda geri dönüyor. Dönemin renklerini The Basic Collection doyasıya yaşıyor. Koleksiyondaki tüm parçalar günümüz kadın ve erkeğinin yaşam temposu ve ihtiyaçlarına göre tasarlandı; trendin seçkin dokunuşuna büründü. Şimdi güne hazır..

Trend alarmı: COLOR BALANCE

Bu sezon renkler hiç olmadığı kadar özgür ve göz alıcı. Sakin ve dingin karakterler kaliteli renk tonlarında bir iddiayı hayatına kolayca adapte etmeye hazır. Renk oyunları trendi keyifli ve heyecanlı bir hale getiriyor. Sonbaharın keyfine yakışan renklerin tonu ve dengesini kurmak tamamen senin elinde. İşlevsel detayların kaliteli kumaşlarla işlendiği tasarımlar parlak renklerin iddiasını biçimlendiriyor. Renk dengesi koleksiyonun öne çıkan yegane özelliği.

Renk dengesinin anahtarları;

  • Yosun sarısı: Uzun zamandır vitrinlerde hakimiyetini göremediğimiz bu şahane renk erkek kazak modellerinde oldukça gözde. Koleksiyonda her parçada mutlaka hayat bulan yosun sarısı, lounge wear da hayat bulan rahat giyim parçalarında kendini göstermeyi de başarıyor. Kadın gömlek modelleri akışkan kumaşlarıyla muazzam çizgide yer alıyor. Kat kat görünümün olmazsa olmazı gömlek ceketlerde de yosun sarısı oldukça iddialı.

 

  • Kadına özgü yorum: Fuşya. Trendin oldukça baskın olduğu sıcak renklerden fuşya kadın koleksiyonunda başrolde.. Estetik çizgilerin kaliteli işçiliğinde fuşya kendini daha da çok gösteriyor. Kadın ceket modelleri, gömlekler, alt üst ikili takımlar ve daha fazla parçada gardıroplara girmeye aday.

 

  • Erkekte camel renk şimdi favori! Color Balance koleksiyonunda kadında baskın fuşya erkek te yerini camel rengine bırakıyor. Yosun yeşili ve camel dengesi muazzam. Çizgisinden ödün vermeyen erkek koleksiyonu yosun yeşilinden aldığı cesareti camel ile dizginliyor.

 

  • Siyah ve antramelanj dokunuşlar! Denge oyunlarında antrasit ve siyah asil görünümüyle koleksiyon parçalarında yer alıyor. Erkek ve kadın koleksiyonunda yosun sarısına ya da fuşya rengine olan kontrastı gerçek bir denge sunuyor. Kazak ve pantolon modelleri, kadın koleksiyonunda eteklerden dış giyime her parçada renkler mevcut.

 

  • Ekru naifliği! Renklerin arasındaki görevi sadeleştirmek üzerine kurulu ekru rengi bazen baskın bazen desenler içerisinde yerini alıyor. Ekru rengi hakimiyetinde konfor sunan kadın sweatshirt ve sweatpantolon modelleri, desenlerin arasında sadeleşen trençkotlar koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında.

XINT 2023 Sonbahar Kış koleksiyonu sezonu Color Balance koleksiyonuyla açıyor. Dünya trendinin tüm koleksiyona olan baskınlığından söz etmek gerekirse, bazı görünümler hala çok trend. Total look adı altında kombin rahatlığı sunan ikili takımlar, bir kaç sezondur trendini yitirmeyen katlı görünümler tüm koleksiyonda hatırı sayılacak derecede baskın. Free Casual stiller sezonun olmazsa olmaz stil anahtarı. En güncel stiller, ilham ve konfor için xint.com.tr ye davetlisin. Harika bir sezon için, kusursuz bir merhaba!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu