Genel
Trend

-COLD WAVES-

 

İklim dalgaları soğuk çarpmaya başlasa da yeni bir mevsimi karşılıyor olmanın heyecanı hepimize yeter! Neden mi?

Romantik yağışlar, sıcacık evlerde buluşmak için sabırsızlanılan akşamlar, keyifli birazcık da tembel pazarlar ve bu anlarda size eşlik edecek pamuklu kazaklar, fonksiyonel sweatshirtler, ekoseli ceketler ve hatta kuzu montlar yaşamımızda yerini alıyor. Sonbaharda bile içimizi ısıtan güneşin keyfini çıkardığımıza göre şimdi kış moduna uygun görünümler yaratabiliriz. Aksine iç açan renklerden ve sıcak dokulardan oluşan çok amaçlı parçalarla ofis günlerine, ansızın planlanan buluşmalara ve hafta sonlarına kısacası hayatın her anına hazır olacağız!

 

WELCOME WINTER

Mevsime özel sıcak dokuların izinden giden kombinler yaratmanın tam zamanı… En kalın kumaşlara kucak açıyor ve elbette ki namı bilenen o kış kasvetini hiçe sayarak, bazen renklerle bazen sadelikle bazen ise desenlerle mükemmel kombinler yaratmak için sabırsızlanıyoruz. Sende bize katılıyorsan sıcacık kombin parçalarının yeni adresi senin dolabın! Her kış olduğu gibi bu sezonda da bu amaca yönelik olan parçaları favorilerine ekleyebilir ve dolabına eklemeler yapabilirsin.

Hazırsan yeniler geliyor!

 

Yüksek Doz Kış: Mont ve Kabanlar

Mont ve kabanlar, görünümünü tamamlayıcı güce sahip son dokunuşlar… Modern, dinamik ve şehirli yaşamlardan ilham alarak tasarlanan mont ve kabanlarda kürk detaylı yakalar, oversize kalıplar, %100 pamuklu kapitone seçimler, çıtçıt klasiği ile bomberler ve vazgeçilmezimiz bol cepli ekoselerle karşılaşman kesin! Bir de bu sezon mont ve kabanlara ilk ve yeni gözdemiz ‘kuzuları’ eklersek, bu kışın en gözdesi ve farklısı sensin. Günlük rutininde seninle olan aynı zamanda soğuk aylarda en çok tercih edilen giysilerden biri mont ve kabanlar çoğu zaman taşınabilirlik olarak seni zorlasa da kendini iyi hissetmen için bir engel değil. Yapman gereken tek şey mevsime imza atacak nitelikte olan mont ve kabanlarla görünümünü tamamlamak…

Kazak Ve Hırkalar İçini Isıtacak En Güzel Dokular

Kış mevsiminin en önemli ikilisi kazak ve hırkalar herhangi bir görünüme hızlı, kolay ve zahmetsizce uyum sağlayabilirler. Soğuk dalgaların vurduğu kent yaşamında ve soğuk zirvelerdeki konaklamalarında, sana zinde dokunuş sağlayan harika parçalardır. Biz de yenilikçi ruhumuzdan ödün vermeyerek yepyeni kazak ve hırkaları seninle buluşturmaya karar verdik.

 

Kazakların gardıroplarımızdaki yeri hiçbir zaman dolmuyor…

  • Bu durumu destekleyen parçalardan biri ve XINT’in kıdemlisi elbette ki basic kazaklar. Dilediğin ürünle kombinlenmeye hazır, seni bekliyor.
  • Kalpli desenlere evet! Harika renk geçişiyle seni büyüleyecek olan desenli kazak modellerinin yeni üyesi kalpli kazaklar. Üstelik takım arkadaşları ve oversize kalıplarıyla karşımızda.  ❤ 
  • Zaman zaman renk geçişlerinin de hakim olduğu bisiklet yaka, balıkçı yaka ve dik yaka kazaklar en güncellenmiş haliyle XINT erkeğinin gözdesi olmaya aday.
  • Oversize ve kolları yoğun püskül detaylı kazak ile tarzına hareketlilik, ruhuna enerji kat! Bu parçayı en sevdiğin mom jeanlerle birleştirip özgürlüğünü ilan edebilirsin.

Kusursuz tamamlayıcı hırkalar… 

  • Aslında onlar her mevsim dolabımızda olup hiçbir zaman gözden kaybolmayan parçalardır. Crop topların, elbiselerin ya da tişörtlerin üzerine giyebileceğin pamuklu-oversize uzun hırkalar birden fazla renk seçeneğiyle XINT’te.
  • Bu sefer takım etekleriyle de bir araya getirebileceğin kapüşonlu uzun hırkalar mutlaka dolabında yerini almalı.
  • Naturel renklerin odağında özenle işleyerek konforlu bir giysiye dönüştürdüğümüz triko pelerin. Seni bütünüyle tamamlayan bu zamansız ve sıra dışı parça adeta bir aksesuar gibi…

Tek Parça ve Hep Güçlü

Konfor ve şıklık alanını önemseyen stil sahibi kadınların yıldızı bu sezonda parlıyor. Uzun tasarlanmış tulumlar; yumuşacık triko dokusu, birden fazla cebi ve belden kuşaklı ayrıntılarıyla güncelleniyor! Western çizmeler, mini fularlar ya da alternatif kemerler ile görünümünü destekleyip farkını yansıtma zamanı. Hayatımızda, başka bir kombin ürünü düşündürmeden en pratik haliyle yerini almayı başaran tulumlar yeni özellikleriyle keşfedilmeye değer.

Dış Görünümün Ceket Hali!

Her sezon koleksiyonlarımızda yer vermeyi çok sevdiğimiz bir parça var… Ceketler! Kesimleri, dokuları ve mevsime uyumları ile favorimiz olan ceketler, sezonun öne çıkan detayları eşliğinde ilgi odağımız olmayı başarıyor. Görünümlerin baş tacı ceketler, tabii ki mevsime göre kullanım farklılığıyla karşımıza çıkıyor. Buna bağlı olarak kış için tercih edeceğin birçok ceket seni, günlük ve klasik şıklığın yeni boyutuyla tanıştıracak. Hem benzersiz hem spor hem de şık bir görünüme ulaşacaksın. Peki bu kış sen gardırobunda ne gibi değişiklikler yapacaksın? Favorin olan ceketlerde hangi parçaları ön plana çıkaracaksın? Blazer, gömlek, crop , oversize ve daha birçok formuyla seçim senin!

Özlediğin hisler şimdi ‘Cold Waves’ koleksiyonu ile buluştu. Yeni görünümlere büründüğün ve mükemmel dokulara sahip olduğun bu Kış’a XINT’te ortak olacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu