Stil

ROTADA YENİ SEZON VAR

Ağaçların kendi yeşillerine kavuştuğu, sen kuş seslerine şahit olurken güneşin bulutların arasından yavaş yavaş yüzümüze sızdığı, esintili rüzgarlar gibi kendini hafif dokulu kumaşlara bıraktığı, daha fazla renk ve enerjisine bir adım daha yaklaştığımız ‘O’ mevsim. Hoş geldin diyen kollarıyla uzanır bize ve tüm güzelliklerinden haz almaya çağırır hepimizi. Adı ilkbahar, rotamız yeni sezon!

Her sene es geçmeden uğramasına rağmen sanki ilk kez tanışıyormuşuz hissiyle heyecanlıyız. En az bizim kadar senin de heyecanlı olduğunu biliyoruz. XINT İlkbahar-Yaz 2023 yeni sezonunu karşılamaya sayılı günler kala hiç gardırobunda dolaşmayı denedin mi? Ya da hayalinde neler var? Bu yıl belirlediğimiz hedeflerle birlikte tarzında nasıl güncellemelere ihtiyacın olduğuna ya da ne gibi değişiklikler yapmak istediğine birlikte karar verebiliriz. Belki sadece bir kaç değişiklik, belki de yaza odaklı hiçbir yerde duyamayacağın sezon koleksiyonlarımız ve renkleriyle radikal değişikliklere gitmek istersin! Tüm fikirleri, yaşam tarzlarını ve olmazsa olmaz gardırop stillerini tazelemek için en doğru zaman mevsim geçişleriyse ve trend renklerin, yeni çizgilerin keşfi için sen de hazırsan yeni sezon için güneşli bir yolculuk başladı.

#COMINGSOON

Bazılarımız yaz bile olsa koyu tonlardan vazgeçemezken, bazılarımız renk cümbüşünde kendini kaybeder… Peki bu yıl koleksiyonumuza yöresel yaşam biçimlerini hatırlatan Marrakesh, doğanın büyüsüne kapılan Naturel gruplar ve sade fakat yaza focuslanmış Clarity stiller yeni bir soluk getirecek dersek, sen hangi tarafta olmak isterdin? Evet çok yakında gardıropları ve sokakları domine edeceği kesin olan muhteşem bir Marrakesh sezonu seni bekliyor. Blok renkli baskılar, yaz konforunda ketenler, oversize kalıplar, kalitesinden ödün vermeyen %100 pamuklular, sade ve akışkan tencel dokular, bu trend yolculuğunda sadece bir kaç tanesi. İsminden de anlaşıldığı gibi dokusunda farklı kültürler barındıran, desenlerle dans eden kızıl bir şehir hikayesi çok yakında XINT İlkbahar-Yaz 23 koleksiyonunda…

Doğa Uyanıyor!

Baharla birlikte doğanın hayatımıza getirdiği güzel değişiklikleri düşünürken tam da hayallerimizde ki gibi bir koleksiyon daha hazırladık. Doğanın uyanışıyla harekete geçen dokunuşlar ve desenler Sunset’te yerini aldı. Ve sarıyı da yanında getirdi! Koleksiyonda pastel tonların doğayla uyumlu olduğunu vurgulayan taş, vizon, oranj gibi birçok geçiş rengini görmek mümkün. Kadın ve erkek içinde değişmeyen en ortak nokta şehirli ve bir o kadar da doğanın içinden, iç açıcı ve özgür oluşu. Buram buram stil kokan total looklar,  basic tişörtler, pamuklu ya da triko üstler rahatlığa çağıran şık bir görünüm sunarken, trendten beslendi.  Son birkaç yıldır ısrarla hayatımızda kalmaya devam çizgili modası, bu yıl da yakamızı bırakmayacak gibi görünüyor.

Siyah-Beyaz Asaleti Yine Sahnede

Her sezon başlangıcında modanın da ötesinde ön planda olmayı seven bir ikili varsa, o da şüphesiz ki siyah ve beyaz. Çizgili, puantiyeli ya da altlı üstlü; tercihin her ne olursa olsun, bu sezon siyah ve beyazı herhangi bir şekilde kombinlendiğinde bir adım öndesin. Kombinlerinin destekçisi olacak renkler için sadece bir ipucu yeşil! Siyah – beyazın kontrastını canlandırmak için bu sezon kullanabileceğin en gözde renklerden biri. Enine çizgili bir polo yaka ile daha fit görünebilir, en sevdiğin beyaz gömleğini siyah keten bir pantolonla kombinleyerek bir klasiği modern bir trende dönüştürebilirsin.

Biz, doğadan ilham alan renk tonları, kaliteden vazgeçmeyen kumaşlar, konforlu hissettiren kalıplar, sade ve modern tasarımlar ile yeni sezona hazırız. İlkbahar gibi bir mevsimi olan bu dünya, üzerinde yaşanmaya değer…Çok yakında XINT İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda buluşmak üzere.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu