Moda

BU SENE SNEAKER’IN ÇİRKİN OLANI MAKBUL

Sneacker GörseliSneacker Ayakkabı Sneacker Ayakkabı

 

Sneaker’lar son birkaç senedir sadece bir spor ayakkabı olmaktan fazlasını yapıyor. Sokak modasının ‘bilir kişi’lerinin açtığı yolda, kumaş pantolonlardan süslü eteklere kadar her şeyin altına giydiğimiz sneaker’lar bu sene de tahtından edilmiş değil, hala popülerler. Yalnız tek bir farkla; bu sezon ‘çirkin sneaker’lar moda! Yıllardır süregelen Air Force, Air Monarch ve New Balance’ların tahtını şimdilik yerinden eden bu yeni akımın varlığını hepimiz kabul etmek zorundayız gibi duruyor.

Sneacker Ayakkabı

Bu yeni akımın hayatımıza girişi Balenciaga sayesinde oldu. Moda dünyasını derinden etkileyen isimlerden Demna Gvasalia’nın markanın başına geçmesiyle hayatımıza giren ‘Triple S’ sneaker’lar bu modanın öncüsü kabul edilebilir, ama bayrağı elinde tek tutanı da değil.

İlk bakışta burun kıvırdığımız bu ayakkabılara gözümüz şimdiden alışmaya başladı gibi. Gerçi bunda, Bella Hadid, Chiara Ferragni gibi yeni nesil stil ikonlarının ayaklarından bu ‘çirkin sneaker’ları çıkarmamalarının da etkisi büyük. Görülen o ki, sokak stilinin yeni gözdesi çirkin sneaker’ların isimlerinin aksine oldukça cool ve tercih edilebilir olması

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu