Genel
Trend

Focus On Summer

Derin mavi bir gökyüzü, çiçeklenen doğa ve galaksinin en parlak yıldızı güneş kucağını açtı. Artık gündüzler uzamıştır. Tüm ağaçlar olabildiğince yeşile bürünür, kıyılardaki yaşam hareketlenir ve unutulmaz tatil anılarına ev sahipliği yapar. Şimdi içimizdeki enerjiyi özgür bıraktığımız ve hayatın tadını çıkarmayı bekleyen bir hikayemiz var. Yazdayız… Doğanın en büyülü dönemi başlıyor! Bu döneme hazırlığın en eğlenceli ve keyif veren taraflarından biri renklerin enerjisine kapılmak diyebilir miyiz? Kışla kaplı, uzun ve yorucu geçen şehir hayatını tamamen uğurladığımıza göre artık gardırobumuzu güncelleme vakti gelmiş demektir. Biz; mevsimin sıcaklığını zirvede hissederken ummadığın kombinleri rengarenk parçalarla tamamlamak için buradayız. Güneşin bizi heyecanlandıran parıltısı, yeni XINT İlkbahar-Yaz 23 koleksiyonunun devamında heyecan veren bu etki ve senin için zevkle hazırladığımız tatil hazırlık önerileri. Tüm bunlar bir araya gelince “FOCUS on SUMMER” demekten kendimizi alamıyoruz!

Bu koleksiyonumuzla ilk tanışmaya özel bir hediyemiz var. Giyim tarzında büyük yenilikler. Buna hazır mısın? Ferahlatıcı ve enerji verici bu koleksiyonun kadrosunda taptaze renkler, hafif kumaşlar, şık tasarımlar ve birbirinden güzel parçalar mevcut. İlk olarak, renkler canlanıyor. Neşeli yeşiller, özlediğimiz açık pembe, grinin eşsiz uyumu ve vazgeçilmez beyazın tonları Focus on Summer koleksiyonunda öne çıkan renkler arasında. Bu renkler, güneşli günlerin keyfini çıkarırken gardırobuna da yazı getirecek. Yaz için kumaşların hafif ve rahat olması çok önemlidir. Pamuk ve keten gibi doğal malzemeler serinlemek için en isabetli seçimler olurken, ince ve nefes alabilen yapılarıyla sıcaklarda rahatlığı sağlıyor. Her sezona bağlı olarak her ay denilecek kadar sıklıkta yenilenen mevsim koleksiyonlarımız yine ihtiyaç duyduğun mevsimi hayatına sunuyor. Free casual, cozy, basic ve linen alışkanlıklarımız her zaman bizimle.

Yaz demek tatil planları demek. Artık zamanı geldi! Süresi ne kadar olursa olsun günlük yaşamın koşuşturmasına biraz ara vermek hepimize iyi gelecek. Bu; kendimize vakit ayırmak, farklı yerler keşfetmek, dinlenmek için eşsiz bir zamanlama. Planlar yapıldıysa, evden son çıkışını yapmadan birkaç gün önce valizin için eksikleri tamamlamalısın.

Tatil hazırlıkları için pusulan XINT’te!

Deniz ve kumda bitecek yolculuklar için kıyafet seçimlerinden başlayalım! İlk olarak gün ve gece bazında alt ve üst kombin seçimlerinin yolculuktan önce planlanması zaman kazanmak için önemli bir adım olabilir. Hafif ve nefes alabilen kumaşlardan yapılmış yazlık giysiler olmazsa olmazın olmalı. Bunun için ilk olarak şortlar tatil valizinize eklemen gereken önemli parçalardır. Koleksiyonumuzda yaza uygun materyallerde ve renklerde çokça seçeneğin olacak. Pamuklu veya ince kumaşlardan yapılmış tişörtler özellikle yolculuk esnasında yanında bulunursa hiç fena olmaz. Akşam etkinlikleri veya restoran ziyaretleri gibi daha şık ortamlara gideceksen, pratik ve şık parçaları tercih edebilirsin. Tabi ki akla ilk gelen tek parçada en güçlüsü olan elbiseler değil mi? Keten, mini boy ya da detaylarla bezenmiş en özellikli elbiseler göz dolduracaktır. Takım uyumu önemli! Tatil kombinleri içerisinde uyum yakalamaya devam etmek için takım gücünü kullanabilirsin. Eğer kararsız kaldıysan gömlek-şort ya da bağlamalı bluz-şortlar ile en farklısı sen olabilirsin. Bu takımları ayrı şekilde başka kombinler içerisinde de kullanmak ve çeşitlilik yakalamak mümkün. Şıklık ve konfordan yana olan erkekler için polo yakalar efsane bir dönüş yaptı. Hem yaka tarzı sebebiyle günlük spor tişört havasında olup hem de şık ve ağır bir görünüm sağlayabilir. O halde hepsi kendi zevkine, tatil lokasyonuna ve süresine göre valizinde yerini alsın.

Olmazsa olmaz tamamlayıcı aksesuarlar ve parlayan bronzluklar için! Tatil görünümlerinin başkahramanı güneş gözlüğü, şapka, fular, ayakkabı ve tercihlerine bağlı çoğaltılabilecek aksesuarlar eğer onlarla bütünleşmeyi seviyorsan stilini bir üst seviyeye taşıyacaktır. Güneş kremleri, rutin olarak kullanıldığın bakım ürünleri, saç yağları ve nemlendiriciler valizlerde yer alması gereken önemli detaylar.

Rotam doğa diyorsan! İhtiyaçlarının tercih ettiğin tatil modeline göre değişeceğini hatırlatmak isteriz. Doğa ve bol yürüyüş için pamuklu çorap ve spor ayakkabı, mevsimlik ince ceket, safari renklerine uyumlu keten giysiler ile stilini tatilin amacına yönelik tanımlayabilirsin. Gerekli ekipmanlarını, kamp malzemeleri ya da piknik sepeti gibi ihtiyaçlarını da gözden geçirip temin etmeyi unutma.

P.S: Tatilin tadını çıkarırken rahatla, eğlen ve anılarını ölümsüzleştir. İyi yazlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu