Stil

İlkbahar / Yaz 22 Trend Alarmı: Free Casual

Güncel, dolu dolu, pastel… Şehirli ve bir o kadar da gönlü doğada… Kaliteli, özenli ve fazlasıyla rahat.. Trendin adı “Free Casual”.. Merhaba!

Yeni mevsimin gelişiyle yeni stilleri kuşanmanın tam zamanı. XINT yeni sezonu çizgileriyle modern, hissiyatıyla rahat bir koleksiyonla karşılıyor. Kendinizi pastel ve naturel tonların ahenkli sunumuna kaptıracağınız ilkbahar/ yaz koleksiyonunda ceketler, gömlekler, pantolonlar, şortlar bir araya gelerek stil yorumunu kolaylaştırıyor.

Free Casual bir görünüm için ipuçlarını paylaşıyoruz. Burası sizin için:

  • Çok katlı dolu dolu bir görünüm bu stilin olmazsa olmazı.
  • Tişört üzerine önü açık giyilen bir gömlek ceket tercih edebilirsiniz.
  • Bu sezon oldukça trend oversize kesimleri tercih etmelisin.
  • Uzun kollu triko üzerine, omuzlara atılacak renk uyumlu başka bir triko kullanabilirsin.
  • Tişört üzeri ceket, ceket üzerine omuzlara sweatshirt ya da triko kullanımı.
  • Boyuna asılan ya da çapraz kullanımlı çantalar tercih edebilirsin.

Bahsettiğimiz kullanım şekilleriyle stilini yaşadığın her ortama uyum sağlayan bir görünüme taşıyabilirsin. Ofiste ya da sosyal zamanlarında rahatlığı hedef alan çizgiler, dingin renkler ve kaliteli materyaller, oversize kesimler stilin püf noktaları.

2022 Yaz Sezonu Trend Renkleri İçin Buraya!

Free Casual

Her sezon model, kesim ve desenleriyle olduğu kadar renkleriyle de farklılaşıyor. 2022 yaz sezonu trend renkleri arasında bu yaz en çok yeşil tonlarını görüyoruz. XINT koleksiyonunda yeşil renk karşımıza deniz köpüğü olarak çıkıyor. Dingin, naturel ve pastel hissiyatlar sunan bu rengi tam bir tona ton kombin yapabilecek kadar çok parçada sunuyoruz.

Triko etek, triko bluz ve ceket takımları; keten etek ve pantolonlar sade ancak bir o kadar da gösterişli sunumuna olanak veriyor.

Ofis ve sosyal hayata uyum sağlayan deniz köpüğü rengi, konforu hedef alan materyallerle birleşerek trende baskın bir dokunuş yapıyor. Ajurlu triko etek ve bluzlar rahat ve bir o kadar da ofis yaşamına stil ilhamı sunuyor. Pamuklu sweat pantolon, sweatshirt, tişört ve şortlarla konfor dolu bir hafta sonuna giriş yapabilirsin.

Siyah Beyaz Kombinler ve Deniz Köpüğü Rengi

Koleksiyonda deniz köpüğünü beyaz, siyah ve koyu gri renkler destekliyor. Açılış rengimiz bazı kombinlerde omuz üzeri bir kazak olarak karşımıza çıkarken, bazen de içerisinde sadece siyah bir slogan barındıran pamuklu bir tişört olarak çıkıyor. Siyah şort ve siyah yelek takım içerisine giyilecek beyaz oversize gömlekle bu sezon ofis stilini cesaretlendirebilirsin. Akşam esintilere karşın omuzuna triko atarak free casual tarzını kendi dilinde yorumlayabilirsin.

Gri ve beyaz kombinasyonu da şüphesiz bu sezon karşımıza çıkacak en kaliteli renkler arasındalar. Koleksiyonda her daim doğanın ve natürelliğin çağrışım yaptığı hissiyatlar renk kullanımıyla da duruşunu güçlendiriyor.

Beyaz tişört, deniz köpüğü pantolon ve gri sneakerslarla trend, güçlü ve free casual bir görünüm elde edebilirsin. Çanta, şapka ve güneş gözlüğü gibi aksesuarla kendine has bir yorum katabilirsin. Renkleri yorumlarken aradığın dengeyi kurmak senin elinde..

Gömlek ve Pantolonları Nasıl Kombinleyebilirim?

Gömlek ve pantolonları nasıl kombinleyebilirim diye düşünenlerdenseniz küçük dokunuşlar için ipuçlarını hemen paylaşalım istedik.

Kadın ve erkek giyiminde dört mevsim, çeşitli materyal ve desenlerde karşımıza çıkan bu free casual  parçalar, hem kombinlenmesi kolay hem de küçük dokunuşlarla gündelik yaşama ya da ofis yaşamına uyum sağlamaya hazır. Ofiste yakasını ve kollarını ilikleyerek kullandığında toplantılara hazırsın.

İş çıkışında yaka düğmesini rahatlatıp, kollarını kıvırarak daha rahat bir çizgide günü bitirmek oldukça mümkün. Nefes alabilen ve vücuda uyumlu pamuklu ya da keten gömlekler ilk bahar yaz sezonu için oldukça kullanışlı. Ona uyumlu rahat kesim pamuklu pantolonlar ve rahat kesim keten pantolonlar hem kadın hem de erkek koleksiyonunda gardırobunuza girmeye aday.

Çiçekli ve Renkli Elbiseler…

Tek parça rahatlığı ve şıklığı biliyoruz ki her şeye değer. Şüphesiz ki kadınlar için yaz mevsiminin kurtarıcı başrolü en keyifli halleriyle çiçekli ve renkli elbiseler. Aynı zamanda sadece ayakkabı ve çanta kullanarak kombinlenmesi en kolay giysilerden.

Kaliteli kumaşların zengin desenlerle buluştuğu tasarımları açık sandaletlerinde ya da sneakerslarınla kullanabilirsin. Sahil bölgelerine uyum sağlamak için file çanta kullanabilirsin.

Biraz daha free casual bir görünüm için kot ceket ya da omuz üzerine atacağın sweatshirtün stilini güçlendirecektir. İlkbahar – yaz sezonunu çağıran bu yeni yolculuğa, yeni maceraların keşfinde bir koleksiyonla adım atıyoruz. Haydi! Seni de bekliyoruz..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu