Moda

Milano Fashion Week

Milano Moda Haftası

19 – 25 Şubat tarihlerinde gerçekleşen dünyanın ve İtalya’nın moda başkenti Milano’ daki 2019/2020 Sonbahar/Kış moda haftasında markalar koleksiyonlarını tanıtırken tam manasıyla moda rüzgarları estirdi. Milano Fashion Week moda tutkunları için sunduğu benzersiz koleksiyonlara şahit olmanın yanısıra İtalyan markalarının moda dünyasındaki yerini görmek açısından da oldukça önemliydi.
Dolce Gabbana, Gucci, Versace, Fendi, Prada, Armani moda haftasına damgasını vurdu. Ancak ünlü markaların yanısıra İtalya menşeili dünyaca önemli bir çok marka defilelerdeki yerini aldı. Milano çıkışlı bu markaların katılımı moda haftasının değerini ikiye katladı.
Moda Haftasından hafızalara kazınan notlar..
Karl Lagerfeld’in Fendi’ ye tasarladığı son koleksiyon için gerçekleştirilen defilenin sonunda yayınlanan video ile efsanevi tasarımcı saygıyla anıldı. 1965 yılından beri Fendi ile birlikte çalışan Karl Lagerfeld, 2019-20 sonbahar kış koleksiyonunda yıllara meydan okuyan yaratıcılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Manken Manken Manken
Moda devi Dolce Gabbana’ da yeni koleksiyonunu görücüye çıkardı. Defilede sayısız tasarımı moda severlerin başını döndürürken; başa takılan “pırıltılı karasinek” moda tutkunlarını ikiye böldü. Bazı misafirler karasineğin kullanıldığı stylingleri alkışlarken, bazı moda severler sevimsiz buldu
Milano Moda Haftası Manken Milano Moda Haftası Manken Milano Moda Haftası Manken
Milano Moda Haftası Manken Milano Moda Haftası Manken
Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi.

Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi. Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi.Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi.

Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi.

Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi. Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi. Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Moschino defilesi; ilhamını 80’lerin TV şovu sunucularından alan renkli ve keyifli görünümleriyle oldukça ışıltılı görüntüler sergiledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu