Stil
Trend

NATUREL CADDE STİLLERİ

Soğuk esintilerin varlığını sürdürdüğü, ağaçların kendi yapraklarını çok özlediği şu sıralar doğanın sahnesinde bir değişim başlıyor. Doğanın en natürel hali karla örtülü manzaralara sıcaklık katarken, güçlü bir değişimle mevsimi daha da büyülü kılıyor. Kışın ahengi ve o soğuk günleri sıcak tonlarla harmanlanarak hayat bulmaya hazır. Doğanın karla karışmış sessizliği içerisinde, XINT’in yeni “Natural on the Street” Sonbahar-Kış Koleksiyonuyla kendini bulacak, güzelliklere dönüşen her anın tadını çıkaracaksın. Yeni koleksiyonumuzla, şehrin tüm caddeleri şimdi en natürel halini yaşıyor…

Yüksek binaların arasında, kentin koşuşturması içerisinde doğanın huzurlu tonlarıyla buluşarak kısa bir mola veriyoruz. “Natural on the Street” Sonbahar-Kış Koleksiyonu, bu sezondaki doğal güzellikleri ve kışın içsel sıcaklığını kucaklayarak bize şahane hisler vaat ediyor. Her parça, sanki doğanın kalbinden ilham alınmış gibi giyim tarzını eşsiz bir renk paletiyle buluşturuyor. Bu koleksiyon, sadece giyim tarzını ifade etmiyor aynı zamanda bir yaşam tarzı ve doğayla olan derin bir bağın yansımasını da çok net hissettirebiliyor. Şimdi, ardındaki hikayeyi keşfetmeye hazır mısın? Yoğun kış günlerinde gerekliliği ön planda tutan triko kumaşlar, kabanlar, gömlek ve pantolon takımları, yelekler ve her konuma uyumlu basicler; şıklığı ve kaliteyi bir arada tutmayı başarıyor. Bu tonlardan bir araya gelen ekose desenler, çizgiler, tüvit kumaşlar, kadife hisler kışın son döneminde özgün bir stilin anahtarını sunuyor. Doğanın tam kalbinden bordonun asaleti, toprak tonunu en çok destekleyen camel ve ekrunun her zaman ki zarafeti koleksiyona sofistike bir hava katarken, koyu oranjın hareketlilik saçan tavrı kışın içinde biraz olsun yaz özlemini gidermek isteyenlere hitap ediyor. Şehrin tam ortasında doğanın tüm renk paletiyle şıklığı ve konforu bulabileceğin bu koleksiyon, günün her anında eşlikçin. Bu koleksiyonda karşılaşman kesin olan her bir natürel; ofiste geçen günlerde şıklığından ödün vermek istemeyenlere, sosyal ortamlarda tarzını konuşturman için yapacağın renkli ve karakterli seçimlerde, beklenen romantik Şubat’ta hediyeleşme planları yapanlara pusula oluyor.

SOFT TOUCH

Sert mevsim devamlılığını gösterirken, natürel tonları soft dokularla kombinlemek sakin ve zarif bir görünüm elde etmek için harika bir seçenektir. Eğer doğanın huzur veren tonlarıyla ne tür bir şıklık yakalayabileceğini düşünüyorsan kendi tarzını yaratmak için bazı fikirlerimizi değerlendirebilir, tarzına yönelik yorumlamalar yapabilirsin.

  • Camel ve ekru doğanın en sakin renklerinden biridir. Üst ve alt giyimde bu tonları kullanarak, zarafetin ve sadeliğin güzel bir birleşimini yakalayabilirsin. Bu tonları üst ve alt olarak yorumladığında, istersen aralara asil bir bordo ya da canlı oranj ekleyerek kombinini enerjik hale getirebilirsin. Bunun için seçeneklerin çok olacak.
  • Bu sezon kürklü yelekler ve uzun kabanlar, altına basic trikolarla kombinlendiğinde hem ürünü hem de şıklığını ön plana çıkaracak. Sıcak ve rahat bir stil için bu kombinasyonu düşünmelisin.
  • Tamamlayıcı görünümler! Aynı çizgi ve desenleri içeren takımların şu sıralar oldukça moda olduğunu göz önünde bulundurabilirsin. Bu trendi tercih ederek bütünsel bir şıklığa kim hayır diyebilir?
  • Natürel tonlarla başlattığın kombinini, çeşitli aksesuarlarla kişiselleştirebilirsin. Minimal takılar veya zarif şallar, tarzına uygun bir yorum katabilir.
  • Ofis için ideal bir tercih olan Oxford görünümü, kadife pantolon ve doğal desenlere sahip bir gömlek kombinini kapsayabilir. Bu kombin, ortama uyumlu bir hava katar hem de seni çok konuşturur.
  • Çizgililer… bu sezon yine çok sıklar. Çizgili trikolar, tişörtler ve benzeri parçalar, tonlar arasındaki geçişi en iyi şekilde yakalar. Bu parçaları sade olan diğer parçalarla kullanarak casual bir görünüm elde edebilirsin.

ŞUBAT’IN FAVORİSİ: GIFT CLUB

Mevsimlerin en romantiği, aylardan hediye olanı geldi! Kışın son soğuklarında en natürel parçalarla sevdiğin kalpleri ısıtmaya ne dersin? XINT Sonbahar-Kış Natural on the Street Koleksiyonundan alacağın ilhamlarla 14 Şubat’ta sevgiline, eşine, sevdiklerine değer o mükemmel hediyeyi bulmak artık çok daha kolay. Trikoların sıcaklığı, yumuşak dokular, desenli detayların yarattığı farklılık, basiclerin doldurulmaz yeri ve sportif takımların rahatlığıyla sevdiklerine unutulmaz anlar yaşatabilirsin. XINT’in natürel renk paletinden oluşan hediye kulübü özel günlerini daha da anlamlı kılmak için var. Kendini ve sevdiklerini GIFT CLUB ile şımart, sevgiyle kal.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu