Stil
Trend

SNOW STAR

Rüzgarın serin nefesi, kar tanelerini nazikçe yerden kaldırıp gökyüzüne doğru taşırken, doğa bembeyaz bir örtü ile örtünerek bizleri bir masal dünyasına davet eder. Gökyüzünden yeryüzüne doğru süzülen eşsiz kış kristallerinin birbirleriyle olan dansı, atmosferi adeta bir masalın içine çeker ve ortaya çıkan o sessizlik kışın en gizemli güzelliklerine karşı, içsel bir huzur ve hayranlık uyandırır. Düşen her kar tanesi, bir hikayenin başlangıcını müjdeleyen bir melodi gibi değil midir? Gökyüzünden süzülen melodilerle dolup taşan doğa, bize yeni yılın ilk günlerinde yepyeni bir hikayede yer alma fırsatı sunuyor. Yeryüzünden en yüksek yamaçlara doğru tırmanan bu hikaye için takımlarını kuşan! Zirveye yolculuk başlıyor. “SKI CLUB.”

XINT 2024 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarından biri bu kez en “zirve”yi yaşıyor. Bize zirveden göz kırpan Ski Club Koleksiyonu özellikle kayak sezonuna özel, sıcak tutan ve aynı zamanda da çok ses getirecek dokuların izinden giderek yaratacağın kombinler konusunda ilham kaynağın olması için hazırlandı. Hava koşullarına uyarlanan fonksiyonel parçalar, markanın renkli stil yüzünü özetlerken; rahat ve casual görünümler yerini hiçbir şeye kaptırmıyor. Bembeyaz doğaya dönüş yapan ekose desenlerini, sembollü baskıları, kuzu dokusunu aratmayan kumaşları ve diğer çeşitlilikteki baskıları renksiz düşünmek hata olabilirdi. Peki… Yeni hikayemizin ihtiyaç ve yaşam stillerimize göre bize vermek istediği dört temel mesaj nedir?

  • Mevsim Üstlerinde Seğiren Sıcaklık: Koleksiyon, mevsime özel sıcak dokular ve malzemeler kullanarak soğuk havalarda seni sıcacık tutmaya kararlı. Bu, tek hamlede stil ve fonksiyonu bir araya getirerek korunaklı kalabilmeyi taahhüt ediyor.
  • Zirveye Giden Yolculuk Planları: Ski Club Koleksiyonu, onu tercih edenlere bir yolculuk ve keşif hissi vererek dağ yamaçlarına ulaşma, kendi stilini keşfetme ve bu stille tatil anılarını ölümsüzleştirme fırsatı sunuyor.
  • Aktif ve Şehirli Yaşam Tarzını Hedeflemek: Kısa kış seyahatleri haricinde kalmak isteyenleri yani aktif ve şehirli bir yaşam tarzını benimseyenleri de unutmuyor. Hem dağlarda hem de şehirde pratik, renkli, zaman zaman sade ve daima sıcak kalmak kaçınılmaz.
  • Renk Paletinde Zenginlik: Beyaz belki daha da beyaz olacak doğanın rengi belli! Bunun tam aksine cesur ve canlı renklere bezenmiş yeni koleksiyonumuzla karda izini belli edenlerden olacaksın.

MONT MODASINDA ZİRVE YOLCULUĞU

Stilini en son tamamlayan montlar, kış gardırobunda hayli yer kaplasa da biliyoruz ki stiline ayrı bir özgünlük katıyor. Modern, şehirli ya da dağ yaşamlarına ithafen tasarlanan bu sezonun montları, Ski Club koleksiyonunun en yaygın parçaları olarak karşımıza çıkıyor. Bu parçaları; Yakası kürklü, pano baskılı, garni detaylı, renk geçişleri oldukça keskin ve çift taraflı olarak tanıyacağız. Özellikle bu detaylardan herhangi birine sahip olan, koleksiyonun favori adayı ‘kuzu montlar’, enerjik ve çarpıcı bir tarzı beraberinde getiriyor. Günlük rutininde seninle beraber olan ve en soğuk aylarda en çok tercih ettiğin giysilerden biri montlar çoğu zaman taşınabilirlik konusunda gözünü korkutsa da kendini iyi hissetmen için bir engel değil. Çünkü, seyahatlerde dahi şıklığından ödün vermek istemeyenler için ideal ve taşınabilirlik konusunda da pratik çözümlere odaklı. Karlı geçecek olan her yolculuğunda seni enerji dolu hissettirecek, rengarenk dokunuşlar sağlayacak harika bir ikiliyi keşfetme fırsatın olacak. Pano baskılı mont ve pantolon takımları, total look konseptiyle kombin yapmayı sevenler için harika bir seçenek sunuyor. Buna birde, içinde kullanabileceğin herhangi bir tulumla nefis gözükecek olan yıldız desenli polar sweatmontu ekliyoruz. Atmosfere uyum sağlamak için bu durumu erkeklerde destekleyen parçalardan biri de elbette ki garni detaylı kuzu mont basic ya da desenli olarak dilediğin ürünle kombinlenmeye hazır, seni bekliyor. Soğuk zirvelerde geçireceğin anılarının daha konforlu ve şık olması için Ski Club’ta keşfedilecekler bitmedi!

KIŞ VALİZİ HAZIRLIYORUZ

Bir kış tatili valizinde olması gereken diğer parçalar neler olabilir? diye düşünüyorsan sana yardımcı olabiliriz.

  • Kalın Trikolar: Kış valizini destekleyen parçalardan biri ve XINT’in vazgeçilmez üyeleri kazaklar ve hırkalar. Beyaz üzerinde fark edilmen için renk geçişlerinin hakim olduğu kazaklara, yıldız desenleri eklendi! Balıkçı yaka yün kazaklarise en güncellenmiş haliyle XINT erkeğinin valizinde yerini alabilir.
  • Rahat Bir Sweatshirt Takımı: Yumuşak dokulu ve sıcak tutan bir sweatshirt takımı seçmek yolculuk sırasında dahi senin için önemli olacaktır. Beyaz veya lacivert tonlarında hem açık hem koyu renkleri tercih ederek, kolayca kombinler oluşturabilirsin. Yüksek kaliteli pamuklu kumaşlar, basic takımlar veya kızak sembolü taşıyan baskılı sweatshirtler; pratik, sportif ve soğuk kış günlerinde seni sıcak tutacak mükemmel seçenekler.
  • Olmazsa Olmaz Diğer Aksesuarlar: Kış tatil görünümlerinin başkahramanı su geçirmeyen ayakkabılar, atkı, bere ve eldivenler, etkili bir sıcaklık için termal iç giyim parçaları, güçlü güneş yansımalarına karşı kar gözlüğü, güneş kremi ve tercihlere bağlı çoğaltılabilecek diğer aksesuarlar! Valizleri bir hayli şişirecek olsa da vazgeçilmezler arasındadır.

XINT Sonabahar-Kış’24 Ski Club Koleksiyonuyla siz de tarzınıza sıcak bir dokunuş ekleyin, soğuk günleri rengarenk karşılayın ve stilinizi zirveye taşıyın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu