Moda

WESTERN ÇİZMELER ZAMANI YA DA “ZAMANSIZLIĞI”

Western Çizimler

Western çizmeler bir diğer tabiriyle kovboy çizmeleri ya da biraz daha özgürleşelim vahşi batı çizmeleri kış aylarının vazgeçilmeziydi.Ta ki son yıllarda dolabın olmazsa olmaz özgür zamanlı parlayan yıldızı haline gelene kadar. Artık neredeyse yılın dört mevsimi bu mükemmel çizmeleri dolabımızda bulundurmak; kısa, yarım ve hatta dize kadar olanlarını bulmak bir çok markada mümkün. Bir diğer tercih ise dünyaca ünlü markalardan bu çizmeyi edinmek ki zaten onlarında güzelliğinden sual olunmaz. Chiara Ferragni, Fendi, Isabel Marant ya da Ganni’ de bulmak mümkün. Ancak yine de size el yapımı bir diğer tabiri ile handmade olanlarını da öneriyoruz. Gerçek bir usta ile hayal ettiğiniz tasarım buluştuğunda yıllarca zevkle giyebileceğiniz kombinlerinizin başkahramanına dönüşüyor.

Western Çizimler

Gelelim bu yıldızı nasıl kombinleyeceğimize. Tam bir vahşi batı kombini ile giyildiğinde zamanda yolculuğa çıkarabilecek kadar göz doldurabilir ve cool olabilirsin.. Aslında tablo şöyle: Yıpranmış bir kot şort, kahverengi deri bir kemer, beyaz atlet ve özgür bırakılmış saçlar. Kısa ya da uzun tercih edeceğin western çizme ile bu görünümlü tamamlayabilirsin. Boynuna kırmızı bir fular da bu işin olmazsa olmazı 🙂 .
Günümüzdeyse tablo şöyle evrildi ve çok da güzel oldu. Bu sıra dışı çizmelerin ne kadar ileri gidebileceğini gördük ve saten eteklerimizle giydik. Onunla yetinmedik desenli ve hatta klasik kumaşta dikilmiş klasik elbiselerimizin altına giydik ve bu bize daha da yakıştı. Dolaptaki parçaları modalar ve akımlar arası kombinlerken oldukça özgürleştik.
Kadınlardaki kullanım çeşitliliğinin profesyonelliğine 2018 yılında şahit olduk; 2019 ve hatta uzun yıllar trendini korumaya devam edecek ve daha da çeşitlenecek gibi görünüyor.
Western Çizimler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu