Genel

Yeni bir sezon yeni bir sen! Hazır mısın?

Her sezon içerisinde benzersiz bir enerji barındırıyor. Yeni heyecanların ve trendlerin konuşulduğu her yeni mevsimde başka bir yansımanı keşfederek hissettiğin enerjiyi XINT koleksiyonu ile yansıtabilirsin. Yaz mevsiminin sıcak, renkli, enerjik doğasına doğru çekilirken stilini koleksiyonumuzdaki özenle tasarlanmış parçalarla oluşturmak güzel bir seçenek.

Doğayı ve doğalı çizen tasarımlar…

Doğa yaz mevsiminin kokusuna hazırlanırken, sen de bu akışın bir parçası olarak doğanın ve değişimin ritmine uyum sağlayabilirsin. Bu mükemmel uyumu tamamlayacak ve güzel bir parçası olacak XINT İlkbahar – Yaz koleksiyonu senin için hazırlandı.

Dolabına ekleyeceğin parçalarla mevsim geçişini keyifli ve konforlu yaşayacağına eminiz. Geçiş mevsimi ritüelinde, ilkbahar döneminin renkleri ve tasarımlarıyla mevsimleri yaşamak çok daha güzel hissettirecek. Kaliteli kumaşlar kullanarak, özenle tasarladığımız bu parçalar dolabında yer almayı bekliyor.

İlkbaharı en naturel haliyle yaşamaya hazırız..

Güneşin yüzünü gösterdiği ilkbahar sezonu için uzun kollu trikolar ve % 100 pamuklu sweatshirt takımlar ile ilkbaharın hafifliğine ve enerjisine adım atma zamanı geldi. Koyu renkli ve kalın dokular yerini soft renklere ve hafif dokulu kumaşlara bırakmaya başladı.

Doğanın uyanışıyla renkler ve desenler de harekete geçerek tasarımlarımızda yerini aldı. İlkbahar-yaz koleksiyonu için doğadan ilham alan renk tonları, kaliteli ve yumuşak kumaşlar, konforlu hissettiren kalıplar, sade ve modern tasarımlar ile yeni sezona hazırız.

Stil konusunda yüksek standartlardan vazgeçmeden, hem kaliteli hem modanın nabzını yakalayan parçalarımız ile ilkbahar-yaz sezonu için çok heyecanlıyız.

Sezonu çiçeklerle karşılıyoruz.. BLOOMING SEASON

Baharın en vazgeçilmez şekli çiçek halidir. Hemen her mevsim hatta geride bıraktığımız kış mevsiminde dahi şişme montların, ceketlerin üzerinde cıvıl cıvıl renklerle kullanılan çiçek motifi  her sezon yeniden yorumlanıyor.

Dört mevsim hayatımızda yer vermeyi çok sevdiğimiz desenleri, XINT yeni sezonda doğayla iç içe bir yaşam tarzını hissederek elbiseden, şorta, çiçeklerin farklı renk alternatiflerini bulabileceğiniz şort ve gömlek total looklarına kadar odağımıza aldık. Zihni ve kokuyu yumuşatan en pastel renkler çiçekli kıyafetlerimize çok yakıştı.

Renkleri ve desenleri karıştırmaktan korkmayan bir trendi kucaklarken, daha sakin ve sade yorumlamak isteyen kadınlar koleksiyonun düz renkleriyle stillerine en keyifli yorumlarını yapabilecek güçte. Kadın giysilerinde naif renk ve çizgileriyle en yaz halini gördüğümüz çiçekler, erkek polo yaka tişörtlerde işleme detayı olarak her an karşınıza çıkabilir.

Trend alarmı : Kapitoneler

Bu sezonda ilkbahar mevsiminin doğasına uygun kapitoneler ön planda. Mevsimin yükselen enerjisine ve sıcaklığına uyum sağlayan bu kumaş konforlu ve şık hissettirecek.

Stil sahibi kadın ve erkekler için tasarlanmış ve en kaliteli kumaşlarla üretilmiş olan bu koleksiyon dönemin en gözde parçalarından olacak gibi görünüyor.

Kapitone kumaş yıllardır dönem dönem trend olan, her zaman hacimli görünümüyle dikkat çekmeyi başaran bir tür. Birçok üründe esintilerini gördüğümüz bu kumaş birçok tasarımda kullanılan ve oldukça beğenilen kumaşlardan.

Çantalardan ceketlere, şortlardan eteklere kadar birçok parçaya hacimli ve gösterişli bir hava katarak değerini yükselten bir görünüme sahip. Modada belirli zamanlarda daha ön plana çıkan kapitone her zaman talep gören bir tür olmuştur.

Kapitoneler, bahar mevsiminin hafif serinliğinde kullanmak için oldukça ideal bir tercih.

Tamamlayıcı basic parçalarla da kombin yapma avantajı sağlayan bu koleksiyonun bahar aylarında en sevdiğin ürünlerden olacağına eminiz. Doğal tonlara sahip bu ürünleri ikili olarak kullanabileceğin gibi ayrı ayrı da tercih edebilirsin. Ceketi tişörtlerin, bluzların üzerinde kullanabilirsin. Spor ve casual ayakkabılarla görünüm tamamlanarak bir uyum yakalamak da mümkün.

Kombinini tasarlarken aynı ton renkleri kullanman incelikli bir detay olabilir. Soft renklerin bütünsel görünümü ile kendine has zarafetli bir görünüm elde edebilir, orijinal aksesuarlar kullanarak trend imajı vurgulayabilirsin. Etek, ceket, kazak kullanarak üçlü olarak kombinleme imkanı olan bu koleksiyon stil sahibi olan herkesin severek ve beğenerek kullanacağı şekilde tasarlandı.

Parçaları hepsini birlikte ya da farklı denimlerle, basiclerle kullanmak tamamen senin hayal gücüne ve zevkine bağlı. Farklı dokularla ve türlerle zevkine uygun şekilde kombinler yaparak istediğin görünümlere kavuşabilirsin.

Beğenine sunulan bu yeni koleksiyon, alışılmışın dışında olan, yeni stilleri cesurca deneyen moda severler için mükemmel bir alternatif.

Detayların odağında özenle hazırlanmış bir XINT İlkbahar – Yaz sezonunda, beğenine sunduğumuz bu tasarımlarla kendine ve yaza merhaba demeye hazır mısın?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu