Stil

COLORFUL SEASON

Kalpler arasında görünmez bir köprü oluşturan, çoğu zaman kelimeler ile ifadeyi zorlaştıran, canlıların her türüne karşılıksız sunabilecek, duyguların yeryüzündeki en gerçek hali Sevgi’yle gelişini belli eden Şubat. Her renkten kalbe uyumlu COLOR BOARD koleksiyonumuzla sana sıcacık bir merhaba!

Bu kelimenin içerisinde yer aldığı binlerce cümle, şarkılar, anılar ya da hediyeler sonsuzluğa kavuşabilir. Tarihe döndüğümüzde bu yegane duygunun günümüze kadar yansıyacak, şubat çanlarının çaldığı ve her sene sevgiyi yad ettiren hikayesini duymuş muydun? Bir rivayete göre; Roma İmparatoru 2. Claudius ülkesini kendine özgü katı kuralları ile zalimce yönetiyordu. Gün geldi, ordusunda savaşacak asker bile bulamaz oldu. Ani bir kararla tüm nişan, evlilik ve özel günleri yasakladı. Aynı dönemde Roma’da yaşayan Aziz Valentin bu yasaklara rağmen ve her türlü tehlikeyi göze alarak aşık çiftleri gizlice evlendirmeye devam etti. Bunu öğrenen İmparator, Aziz Valentin’i öldürttü ve o gün takvimler 14 Şubat MS 270’i gösteriyordu… İşte o günden beri Sevgi ifadesinin sınırları aştığı, hediyelere, güzel anılara ve güzel sözcüklere dönüştüğü yılın bu günü 14 Şubat “Sevgililer Günü” olarak kutlanıyor.  Bugünün sadece bu ay için değil 365 gün boyunca sevgi ve saygıyla duyulan bağlılığın temsili olduğunu düşünürsek, capcanlı bir koleksiyonun heyecanı ile hayatına anlam katacak seçkilerle geliyoruz. Çünkü sevdiklerimizi mutlu etmenin anlamı büyük, zamanlaması sonsuzdur.

Her Kalbe Uyumlu Hediye Rehberi ❤

Ve mevsimlerden hediye… Kışın son soğuklarında da kalpleri ısıtmaya devam ediyoruz. XINT Sonbahar-Kış Color Board Koleksiyonundan alacağın ilhamlarla sevgiline, eşine, sevdiklerine ve hatta kendine bile dilediğin hediyeyi alarak mutluluğun zirvesine ulaşabilirsin! En anlamlı günlerin için düşündüğün hediyeler artık hayalinin de ötesinde. Trikolar, polarlı dokular, satenli ayrıcalıklar, dış görünümünü tamamlayan ayrıntılar, vazgeçilmezimiz basicler ve konfor barındıran sportif takımlar mevsime sıcaklık katarken yosun sarısı, gri, antra ve ekru renkleriyle biraz canlı biraz sade hediye fikirleri için de yol gösterici oluyor.

Kemerleri Bağlayın: Trençkota Geçiyoruz!

Klasik tasarıma sahip trençkotlar her zaman dolabımızın gözde parçası. Trençkotun kendine has çizgisi sayesinde birlikte kombinlediğin her kıyafet bambaşka bir görünüme bürünüyor. Mesela çok sade bir diz üstü elbisenin veya triko kazak ve şort takımlarının üzerine trençkotu geçirip, kemerini bağlayıp altına da şık bir çizme tercih ettiğinde  fazlasıyla dikkat çekici olabilirsin. İster günlük hayatında casual tarzda, istersen modern şehirli iş kadını tarzında istersen de şık davetlerinde dilediğin gibi kombinleme özgürlüğüne sahipsin! Artık klasikleşmiş toprak tonlarındaki trençkotları bir kenara bırakmaya ne dersin? Yıllarca sıkılmadan giydiğin bu parçalar en canlı tonlarıyla şimdi XINT’te. Color Board’un efsanesi yosun sarısı bir trençkot kemerli ayrıntısı, geniş yaka ve ekose deseniyle kışın daha basic ve kalın iç giyimlerle tercih edilerek renkli kombinler yaratılabilir. Trençkotta ayrıntılar bitmiyor! Düz renk bir kazak üzerine atacağın trençkot ile hem şık hem de çok havalı olacağın garantili. Buna uyumlu olacak en güzel alternatif trençkotlar oversize, pamuklu ve deri görünümlü neden olmasın dedik. Renkli tasarımlarıyla mevsime katacağı güzel enerji ‘onun’ çok hoşuna gidecek!

Renkli ve Hafif Formlar

Hepimiz kışa girerken sıcak tutan parçaların, kullanışlı bir o kadar da hafif olmasını bekler hatta en az uğraştıran kombinler oluşturabilmeyi hayal ederiz. Kış dolaplarında mutlaka yer alması gereken parçalardan biri olarak XINT  şişme montları, yelekleri ve diğer mont çeşitlerinin içerisinde kullanabileceğin gömlek ceketleri bu anlamda fazlasıyla iş görebilir… Her sezon karşına çıkan şişme montları yosun sarısı, gri ve tonlarında görmek senin ve sevdiklerin için fonksiyonel bir hediye seçeneği olabilir. Hangi renklerle kombinlenebilecekleri konusunda kararsız kalabilirsin. Siyah, antra melanj, ekru ya da jeanler bizden sana ipucu olsun.😉😉 Hatta bu kadarla yetinmeyip sportif şıklık içeren kombinlerini pamuklu ve cep detaylı gömlek ceketler, polar sweatshirtler ya da baskılı tişörtler ile tamamlayabilirsin. Günlük hayatında mutlaka yer alması gereken bu parçalar renkli ve hafif formlarıyla karşında!

Bonus: Gri ve Tonlarında Basicler

Her sezon gardıroplarımızda yer bulan ve kombinlerimizi en iyi şekilde tamamlayan basicler! Sadeliğin ve renklerin gücüyle canlanan bu parçaları her haliyle çok seviyoruz. XINT’te efsaneleşen ve her sezon popülerliğini koruyan parçalardan biri de basic-pamuklu kazak ve hırkalar! Kadınlar için düşünülmüş uzun ve kısa kol modellerinde COLOR BOARD’un asil renklerinden grinin bir diğer tonu antramelajlar ile karşılaşman mümkünken, erkek seçimi olacak olan desenli hırkalara da bu rengi ekledik.  Tabii ki bununla sınırlı değil… Basic demişken onun kadar düz renkte total look modellerden bahsetmemek olmazdı. Şimdi daha fazla keşfe çıkıp yepyeni renklerin ve formların hakim olduğu parçaları görmen için seni xint.com.tr’ye bekliyoruz!

Sevgiyle kalın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu