Stil
Trend

KASIM’IN RENKLİ YÜZÜ

Sapsarı yaprakların yavaş yavaş kaybolduğu, ağaçların kışa hazırlık yaptığı, gökyüzünün griyi daha çok benimsediği, rüzgarın üşütmeye kararlı olduğu, bir çok canlının kış uykusuna geçtiği Kasım’da doğa yeniden enerji toplamak için sessizce dinlenmeye çekildi. Bu sessizliğin yarattığı ve aslında çok ses getiren bir yenilik yaşamlarımıza doğmaya başladı. Sen de bu sesi duyuyor musun? Gri günlerin renk ahengiyle buluşmasına tanıklık edeceğimiz eşsiz bir stil hikayesinin ayak sesleri…

İlham kaynağı renkler olan yeni XINT Sonbahar-Kış’24 Color Studio koleksiyonumuz modern, trend ve üstün kaliteli görünümleri korumak adına tasarlanan parçalarıyla hayat buluyor. Color Studio, renklerin insan duyguları ile bağını keşfederken, aynı zamanda her mevsimin bu ahenkte geçebileceğini de rahatlıkla kanıtlayabiliyor. Elbette içinde olduğumuz doğanın gücünü ve güzelliğini giyenin üzerinde hissetmesinde de payı çok büyük. Bununla beraber titizlikle düşünülmüş işçilikler, karizmatik kesimler, şık dokunuşlar, minimalistçe zenginleştirilmiş detaylar, casual görünümlere uyarlanmış stylingler, yer yer iddialı ve göz alıcı çizgiler XINT Sonbahar-Kış’24 koleksiyonlarından birinde yine yerini alıyor. İhtiyaç duyduğun Kasım mevsiminin en sürpriz renklerine geçmeden önce seni bekleyen model ve desenlerinden bahsetmemizi ister misin? Yavaş yavaş kış mevsimine kapılarımızı açtığımıza göre düz renk ya da çizgili trikolar ve trikodan yapılmış pelerinler, dış giyimin en büyük temsilcisi ve son trend haliyle çift taraflı montlar, dört mevsimin olmazsa olmazı denimler, katmanların en sevdiği gömlek ceketlerin ekose desenlileri, kaliteden ödün vermeyen dokuma gruplarından ceket ve etek takımları; sen mevsimin tüm yeni renklerini ve enerjisini üzerinde taşırken yapacağın yeni karakterli kombinlere seçenek olarak geliyor. Coşkuyla kutlayacağın bir moda deneyimine hazır ol.

Yeni Stüdyomuz Çok Renkli

Günlük yaşantımızda gözümüze güzel görünen pek çok şeyin arkasında renklerin uyumu var. Renk uyumu zevk algımızı önemli ölçüde etkileyebilir. Sonbaharın son döneminde koleksiyonumuzun adından da anlaşıldığı gibi renk stüdyosunda buluşuyoruz. Bu stüdyo renk paletlerini stilinle ön plana çıkaran bir deneyim olmak için hazırlandı. Kışa bir adım daha yaklaşan kasım günlerinde hem sıcacık hem de coşkulu hissetmeni sağlayacak olan bu koleksiyonda anahtar parçalar;

  • Kadına özgün pembe: Bu sezon hiç olmadığı kadar dolu dolu ve göz alıcı. Feminenliği, zarafeti ve güzel olan her şeyi temsil eden pembe tam da kadına göre yaratılmış diyebiliriz. Koleksiyonumuzda kadın için yer verdiğimiz pembe renk, fermuar detaylarıyla taçlandırılmış triko takımlarında, ceket modellerinde, eteklerde, alt üst ikilisi olan sweatshirt ve pantolon takımlarında kendini çok net bir şekilde ifade ediyor. Bu sıcacık renk kadına gerçekten de çok yakışıyor.

  • Huzuru çağrıştıran yeşil: Giysilere tazelik ve enerji katarken aynı zamanda dengeyi de ifade ediyor. Kadın için en çokta pembe ve yeşilin duygusal dengesine şahitlik ediyoruz. Harika renk geçişleriyle seni eğlendirecek olan kalp ve yıldız desenleri yeşilin hakimiyetinde. Bunları en çok sweatshirtlerde ve onların kargo cepli sweat pantolon takımlarında, düz renk basiclerle kullanabileceğin pano baskılı pantolonlarda ve her sezon artan bir tutkuyla sevilen triko pelerinlerde görmen kesin. Yeşil; erkek tişört ve sweatshirt modellerinde de kaliteli kumaşlarıyla muazzam çizgide yerini almayı başarıyor. Kat kat görünümün olmazsa olmazı gömlek ceketlerde ise yeşil ekoseler çok sevilenler arasında olmaya aday.

  • Gizemliliğin diğer adı lacivert: Mavi ve siyahın karışımıyla elde edilir. Yeşil ile bir araya geldiğinde gösterdiği şıklık performansı etkileyici olabilmektedir. Şıklığından ödün vermeyen erkek koleksiyonu yeşillerden aldığı cesareti lacivert ile dizginliyor. Montlar, denimler, ceket pantolon takımları ve daha fazlası için kaçınılmaz bir renk oldu bile.

  • Hep taze kalan koyu beyaz: Bu kadar rengin içerisinde bulunduğu her yere uyum sağlayabilen nadidemiz. Birçok koleksiyonumuzda olduğu gibi yine destekçimiz. Koyu beyazlar erkek giyimde en çok kapüşonlu ya da kapüşonsuz üst grupları ve onların takımlarında baskın. Hazırsan bir tarafında çok rengi, diğer tarafında sadeliği barındıran Oversize Çift Taraflı Ceket Mont kadınları kalbinden vurmaya geldi. Aynı dokularda şortu, içerisine farklı renlerde seçeceğin triko ya da basic alternatifleri hatta iç desenleriyle uyumlu pantolon alternatiflerin de olacak dersek fazla abartmış olmayız. O halde sadelerin de arasında olduğu göz alıcı görünümlerin konforlu kış giysilerine dönüşeceği günleri selamlıyoruz!

XINT Sonbahar-Kış 2024 Color Studio Koleksiyonuna hoş geldin! Kasım hiç bu kadar renkli olmamıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu