Stil
Trend

MAGICAL MOOD ON

Geçmişin öğretileri, geleceğe beslediğimiz umutlar ve tekrarı olmayacak olan anılarla dolu bir yılın daha sonuna yaklaşırken hemen ardından yeni bir başlangıç yapmanın zamanı da yaklaşıyor demektir. Bir tür tazelenme hissine kapıldığımız bu başlangıç; sevgiyi paylaşma şansımızın daha çok çoğaldığı en özel zaman. Göz kamaştıran şehir süslerini bile gölgede bırakacak güçlü ve ışıl ışıl bir yenilik tüm ihtişamıyla bu zamanda beliriyor. Koleksiyonda ışıldayan her detay senin favori rengin olacak. Öyleyse yeni modumuzu yeni yıl ruhuyla açıyoruz! Magical Mood On…

Bu en soğuk kış yolculuğunda kar toplayan bulutlar keskin yüzünü bize doğru döndü. Işıl ışıl parlayan caddeler de artık hazırsa XINT Sonbahar-Kış 2024 Magical Mood koleksiyonunun kapıları açıldı. İçerisinden girdiğinde tam anlamıyla parti hissiyatı uyandıran bu günlerin yaşamında eğlenceli bir döneme dönüştüğünü göreceksin. ‘Şıklık’ anlayışının kişinin özgün tarzını yansıtan, uyumlu ve zarif bir görünümle ilişkilendirilen geniş bir estetik kavramı olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte yılın bu son günlerinde şıklık dozu yüksek, klasik aynı zamanda da sıcak bir atmosfer sunan benzersiz tasarımlarıyla dikkat çeken parçalarla daha yakından tanışacaksın. Bu özel koleksiyon, modayı bir yaşam tarzına dönüştürerek kullanıcılara özel günleri için anlam yüklü deneyimler sunmayı hedefliyor. Zarif detaylar, sade çizgiler ve ışıltı saçan görünümleriyle öne çıkıyor. XINT’in Magical Mood koleksiyonu, zengin desen ve modelleriyle dikkatleri toplayacak ve minimalist tasarımlarıyla da modern bir estetik sunacak. Parlak dokular, gümüş renkte simler ve ekru tonlarındaki pullu detaylar kombinlerine hareketlilik katarken, koleksiyonun ana renkleri olan siyah, koyu gri ve koyu beyazla da  mükemmel bir uyum yakaladı. Yeni umutlara, yeni coşkulara, yeni heyecanlara ve yeni sürprizlere doğru ihtiyacın olan şıklığı en doğru şekilde elde etmene yardımcı olacak kombin önerileri için biraz detaylara inelim…

IŞILDAYAN DETAYLAR

Tam da yeni yıl ruhuna uygun, geceni büyüleyici güce sahip ve ışıldayan bir atmosfere dahil olmanı amaçladığımıza göre model ve desen seçimlerinde işin çok kolay;

  • Pullu İşçilikler: Kıyafetlere ışıltı ve dekoratif bir görünüm kazandırmak amacıyla kullanılan pullar büyük bir özenle işlendi. Genellikle etek bluz, ceket pantolon ya da şort bluz takımlarında kullanılan pullar koleksiyonun temel tasarım öğelerinden biri olarak öne çıkıyor. Ayrıca pullu bir etek veya pelerini sade bir trikoyla bile kombin yapmak odak noktasını daha çok vurgulamanı sağlayabilir. Etkinlikler, gece davetleri veya kutlamalar gibi özel durumlar için tercih edebilir ve uzun bir dönem çok konuşulabilirsin.
  • Parlak Dokular: Takımların çarpıcı kesimi, dikkat çeken detayları ve parlayan yumuşacık dokuları koleksiyonun içinde önemli bir konumda olmasını sağlıyor. Parlak dokulu crop gömlek ve oversize pantolon takımı gündüzden geceye kadar uzayabilecek her davet için rol çalabilir. Üstelik bu total look beyazdan aldığı cesareti siyahla da dizginleyebiliyor. Parlamaya hazır ol.
  • Simlendik: Koleksiyonun renk paletine uygun olarak tasarlanan simli tayt, ceket ve pantolon takımı Yılbaşı gecesi için oldukça ideal görünümler oluşturmanda yardımcı olmaya aday. Simli taytı sade bir bluz, beyaz bir gömlek veya kazakla da kombinleme olasılıklarını çoğaltabilirsin. Metalik tonlarda küçük bir clutch ve gümüş renkli minimal takılarla tamamlanmayı bekleyen pelerin ceket ve pantolon iddia ediyoruz ki yılın en iddialısı!
  • Fark Yaratan Baskılar: Sportif görünümlere ışıltılı detaylar ekledik. Yanları baskılı sweatmont ve pantolon takımını tek renkli bir üstle tercih ederek şıklığı ve rahatlığı bir araya getirebilir, gün boyu hem şık hem de rahat kalabilirsin. Çünkü ışıldasakta cozy bir görünüm olmazsa olmazımızdır.

HEDİYE KULUBÜ

Yılın en özel zamanlarında tüm bağları güçlendirmek, en hisli düşüncelerle yaklaşmak ve anılarını daha çok pekiştirmek isteyenlerin kulübüne hoş geldiniz!

Yılbaşında sevdiklerimize alacağımız hediyelere dair arayışların tatlı telaşı başladığına göre şu fikirle yola çıkmak işini kolaylaştırabilir. Hediye seçimlerini; karşındakini çok mutlu eden, uzun zamandır almayı düşündüğü şeye ya da tamamen ihtiyacına yönelik şekilde yapabilirsin. Bu sezon sevdiklerine sunmak isteyeceğin XINT hediye rehberinde yelpaze yine geniş ve çok farklı. Öncelikle trend ve şehirli yaşamlardan ilham alarak tasarlanan dış giyimlerden uzun kaşe kabanları, free casual kategorisinde yün özellikli ceketleri, pamuklu ve tarz desenlerde gömlek ceketleri, cepli kürk yelekleri, sımsıcak tutan trikoları, pratik ve şık çözümler sunan tulumları birde baskılarıyla öne çıkan tişörtleri düşünebilirsin. Özel ve parti günleri için önerilerimize bolca eklenen ‘ışıldayan detayları’da unutmamalısın. Bunlar, dış giyimlerin çerisinde bile tercih edildiğinde günlük bir stile kolayca uyum sağlayabilirler. Dilersen, kombinleme fikirleri için total look seçkilerinden de yararlanabilirsin. O, her zaman seninle. Biz, yenilikçi ruhumuzdan ödün vermeyerek yepyeni bir hediye rehberini seninle ve sevdiklerinle buluşturmaya kararlıyız.

Yeni yıl, taptaze başlangıçlar ve ışıltılı stillerle yola çıktı. 2024 hepimize mutluluk, şıklık, özgünlük getirsin!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu