Moda

Paris Fashion Week

Paris Moda Haftası

Haute Couture İlkbahar – Yaz 2019 büyüledi..

2019’ a merhaba dediğimiz Ocak ayında dev markalar tüm büyüsü ve ihtişamıyla Paris Haute Couture İlkbahar – Yaz 2019 ‘ a damgasını vurdu. Valentino, Chanel, Christian Dior, Viktor & Rolf, İsabet Marant, Balmain, Zadig Voltaire, Antonio Grimaldi ve daha bir çok dünya markasının göz alıcı koleksiyonları moda haftasında moda severler ile buluştu. Otrişlerin, organza ve taftaların kusursuz detaylar ile birleşerek çarpıcı kreasyonlara dönüştüğü İlkbahar – Yaz koleksiyonunda canlı floral desenler, vahşi batı rüzgarı temsili Western botlarla buluştu.
Olivier Rousteing imzalı ilk Balmain Couture defilesi de Paris Haute Couture Haftası kapsamında sergilendi. Geçtiğimiz aylarda yeni logosunu duyuran Balmain mevcut çizgisinin dışında şaşırtıcı bir haute couture defilesi ortaya çıkardı. Markanın yeni logosunu taşıyan el çantaları, dev halka bilezikler, inciler ve kemerlerde ön plana çıkardığı koleksiyonda marka zaman zaman eleştirilerin odağı olmaktan kurtulamadı.
Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda HaftasıParis Moda Haftası

Paris Moda Haftası

Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası Paris Moda Haftası

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu