Stil
Trend

Sunset

Sarı yıldızıyla birlikte hikayesini yazmaya devam eden yaz mevsimi her gün yeni bir macera, yeni bir anı ve yeni bir serüven sunmaya ve enerjisini doyumsuz kılmaya tüm hızıyla devam ediyor. Güneşin renk ve ahengini stille birleştiren, çarpıcı detayları olmazsa olmaz kılan, modanın yaz elçisi XINT İlkbahar-Yaz Sunset Koleksiyonuyla geldik. Çünkü her koleksiyonun bir mevsimi, her mevsimin bir koleksiyonu var. Mevsime yakışan bir koleksiyonu daha artık gün yüzüne çıkarmanın zamanı geldi… Modern moda anlayışına ayak uyduran tasarımlarıyla güçlü imajlara vurgu yapan Sunset yaz boyunca şıklığın, konforun ve farklı olmanın ötesine davet ediyor. Gardırobuna yeni bir görünüm kazandıracak özel parçalarla kendini her zamankinden daha seçkin ifade edebilmen mümkün. Cesur ve özgün kombinler yapmana olanak sağlayan kıyafetlerle çizgini bozmadan özgüvenli bir duruş yakalayabilir, kendi mevsimine yön verebilirsin. Doğa yazın tadını çıkarırken, sen de bu akışın bir parçası olarak değişimin ritmine uyum sağlayabilirsin. Bu mükemmel uyumu tamamlayacak ve en güzel fotoğraflarının bile parçası olabilecek XINT İlkbahar – Yaz Sunset Koleksiyonu senin için hazırlandı. Güneşin doğuşuyla başlayan serüven güneşin batışına kadar tüm stillere ilham verecek…

Yazın Yeni Ritmi: Stil Güncellemesi

Yaz enerjisini sonuna kadar hissedebildiğimiz güneşli günler… En sevdiğimiz olabilir mi? İster şehirde ol ister tatilde! Bu keyif çok güzel anıların eşlikçisi olmaya devam ederken mevsimin ritmiyle canlanan gardırobumuzu da bu keyfe dahil etmek iyi bir fikir olabilir. Rengarenk desenler, tiril tiril dokular ve doğal kumaşlar… Hepsi yaza o kadar uygun ki bize mevsimi sevdirmeye yetiyor. Şimdi sen de yeni kombinlerinle yazın ritmini yakalamak istersen, önerilerimizi mutlaka okumalısın.

Bir Desen, Birden Fazla Stil

Yeniliğin desenleriyle tanışma zamanı! Güneşten gelen ilhamla sarı, gold ve oranjla yenilendik. Güçlenecek stillerde monogram görünümler hakimiyete geçiyor. Moda akımları arasında en trendlerden biri olan monogrom giyim tarzı, tek renk ve desenden oluşan muhteşem bir görünümü temsil ediyor. Koleksiyonda buna uyumlu ‘güneş’ desenli ve keten dokulardan oluşan yelek-pantolon, gömlek-pantolon ve mayo var. Birbirinden ayırarak farklı parçalarla da değerlendirebileceğin günlük yaşamında, ofiste yada plajda yeni bir stil elde etmen için yeterli olacak. Sunset koleksiyonunun değerli tasarımlarını keşfe davetlisin.

Bu önerilerimizin dışında yine değişmeyen tek parça klasiği ile kusursuz bir görünümün peşinde olanlara fazlasıyla hitap eden elbiseler hem tril tril yaz akşamlarının hem de spontene gelişen tüm davetlerin aranan ismi. Keyifli kombinlenmesi, şık ve özenli bir imaj çizmesi ile sık sık tercih ettiğimiz elbiseler bizlere göz dolduran ve buram buram yaz kokan bir stilin kapılarını aralıyor. Bu noktada bizler, Sunset koleksiyonunun en dikkat çekenleri %100 Keten, bağcıklı, mini boy ya da asimetrik kesimli saten elbiselerle şık ve konfor odaklı görünümler elde edilebileceğine inanıyoruz.

Güçlü ve İddialı: Takım Oyunları

Son zamanlarda gündemden düşmeyen takım oyunları bu sefer gold ve sarı renkleriyle en sıcak koleksiyonda yerini aldı. 2 veya 3 parçadan oluşan bu kombinleri kullanarak mükemmel bir bütünlük yakalaman an meselesi. Takım kombinler deyince gözümüzde canlanan bazı kumaş tiplerinin dışına çıkıyoruz. Güneş kadar parlak bir kumaş; nostaljik, güçlü ve iddialı görünümün anahtarlarından biri olabilir diye düşündük. Gold rengi ve bağlama detaylarıyla bu yeni uyumun odak noktasında yelek ve pantolon var. Bu takımla nerelerde görünmek istediğin sana kalmış.

Zarafetin gölgesinde! İki renkten oluşan parçaların yarattığı zarafeti yaz gardırobuna eklemenin tam zamanı. Üstelik bu görünümü takım kombinler ile yakalamak paha biçilemez… Yaz akşamlarında katılacağın kutlamalar, kendi doğum günü partin veya tatil planlarına dahil edeceğin bos bol pamuklu etek ve takım arkadaşı crop bluz şahane bir ikili. Bu kombine biraz daha ışıltı katmak için metalik detaylı küpeler ya da bilekten bağlamalı sandaletlerden destek alabilirsin. Aynı anda kusursuz görünüm ve renk bütünlüğü elde etmek Sunset Koleksiyonunun doğasında var. Sen de takım oyununa dahil olup bütünlük yakalamak istersen görseldeki kombin seni bekliyor.

Biraz Pamuklu, Biraz Keten…

XINT koleksiyonlarında her yaz keten görünümlerin en modern renk ve modellerini bulmak mümkün. Sunset Koleksiyonu yeni sezonda pamuk ve ketenden ürettiği, modanın son trendleri doğrultusunda farklı kesimlerde tasarladığı gömlekleri erkeklerin beğenisine sunuyor.  Hem günlük hayatta hem de ofis ortamında kullanılabilecek olan gömlek modellerini, farklı giyim parçaları ile tamamlamak spor ve klasik kombinleri zahmetsiz bir şekilde elde etmene yardımcı olacak. Keten ve pamuk dokusunda üst ve alt giyim gruplarını alternatifli olarak bir arada bulacaksın. Keten ve pamuklu giysilerin kullanım alanını tabir etmek gerekirse: Yaz mevsiminde her zaman her yerde!

Güneşin batışına ilham veren, güneşi kıskandıran moda XINT İlkbahar-Yaz 23 Sunset Koleksiyonunda…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu