Stil

Yeni Mevsim, Yeni Başlangıçlar

XINT 2021 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu Şimdi Satışta

Mevsim geçişleri her zaman heyecan vericidir. Fikirleri, yaşam tarzını ve olmazsa olmaz stil deposu gardırobu tazelemek için tam zamanıdır. Trend renklerin, yeni çizgilerin keşfi için hazırsanız güneşli bir yolculuğa çıkıyoruz.

Doğanın Naturelliğinden İlham Veren Stiller..

Gerçek hayattan ilham alan koleksiyon, renkleri ve dokularıyla doğadan besleniyor. Trendin getirdiği yenilikleri yorumlarken, olmazsa olmaz konfor yine tüm parçalarda öne çıkarıyor. Yılın yaz renkleri sarılar, yeşiller, pembeler naif ve kusursuz tonlarıyla hayat buluyor.
Yeni Mevsim Yeni Başlangıçlar
Yeni Mevsim Yeni Kombin Yeni Mevsim Yeni Kombin Yeni Mevsim Yeni Kombin Yeni Mevsim Yeni Kombin

Koleksiyonda pastel tonların doğayla uyumlu haki ve bej skalasına dair birçok geçiş rengini bulmak mümkün. Konforu yaşatan keten pantolon ve şortlar, pamuklu ya da triko üstler rahatlığa çağıran şık bir görünüm sunuyor.

Yeni Mevsim Yeni Başlangıç Yeni Mevsim Yeni Başlangıç

Casual görünümünü koruyan kadın ve erkek, karşımıza doğayla bütünleşen safari çizgileriyle bezeli renkler sunmakta. Koleksiyon karakterinde değişmeyen yegâne nokta şehirli ve ancak bir o kadar da özgür duruş. Kumaşları, kesimi, trendden beslendiği dokunuşları bu duruşu her sezon daha da güçlendiriyor.

Yeni Mevsim Yeni Başlangıç Yeni Mevsim Yeni Başlangıç Yeni Mevsim Yeni Başlangıç Yeni Mevsim Yeni Başlangıç Yeni Mevsim Yeni Başlangıç Yeni Mevsim Yeni Başlangıç

Denim Dört Mevsim

Denim görünümü her sezon olduğu gibi bu sezonda yükselen trendler arasında. Bir kaç yılda bir tazelenen ‘denim on denim’ kullanımının majör parçaları olan gömlek, pantolon, elbise ve ceketler koleksiyonda yerini aldı.
Denim 4 Mevsim Denim 4 Mevsim
Slim fit kesimleri ve kaliteli detaylarıyla erkek denimleri her sezon olduğu gibi konforu ön planda tutuyor. Pamuk içerikli nefes alabilen ve esnek yapısı, stili tamamlayan çizgisi ile gardıropların olmazsa olmazı.
Denim 4 Mevsim Denim 4 Mevsim Denim 4 Mevsim

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu