Stil
Trend

BACK TO CITY

Yeni bir sezonu karşılamanın en heyecan verici yanı değişen yaşam temposu, stiller ve farklı sosyal alanlar. Bunlar her görünüme farklı bir dokunuş katarak durumları ve anları unutulmaz kılıyor. Sonbaharın dokusuna anlam katan görünümleri kendinde görmek istediğin stillere dönüştürmek için yapman gereken sadece kendinde en kusursuzu hayal etmek. Ağustos ayının bitişiyle tamamen teslim olduğumuz sonbahar hiç olmadığı kadar romantik, hafif esintili ve en naturel tonlara sahip. Sade ve bir o kadar da konfor dolu. Kapılarını sonuna kadar sonbahara açmanın tam vakti…

Şehre dönüyoruz!

 

 

Şehre dönüş nedir?

 

Yaz mevsiminin bitişi diğer bir temsiliyle tatil bitişlerini simgeler. Yaz mevsimini motivasyonla ve dolu dolu uğurlamak; yeni bir yaşam temposunu güzel bir enerjiyle karşılamak her şeye değer. Trendler, giyim stilleri, aktiviteler, iş yaşamına dair yeni projeler bu dönemi verimli ve bir o kadar da keyifli kılmanın yollarından birkaç tanesi. Mevsimin renkleri her sezon dünya trendlerinin etkisi altında kendini gösteriyor.

Şehre dönüş dönemini keyifle yaşamak için giyimin gözde ip uçlarını derlemeye çalıştık:

  • Uzun kollu üst, kısa alt giyimler. Esintili sürprizlere karşın ya da mevsime ayak uydurmak için ince sweatshirtler ile mini etek; uzun kollu gömleklerle denim şort ikilisi en favorisi.
  • Trençkotlar mevsimin habercisi! Trençkotlar bahar mevsimlerinin vazgeçilmezi. Şehre dönüş tadında kombinler için oldukça ideal ve stil bir parça.
  • Etek, şort ve daha bir çok giyim parçası için sandalet ve terliklerden sıyrılıp mokasen ayakkabılar tercih edebilir, içerisinde stiline uygun çoraplarla mevsimi yansıtabilirsin.
  • Naturel renkler, siyah beyazlar sonbaharı ve sadeliği yaşamak için iyi bir fırsat. Ayrıca bu sonbahar oldukça trend renkler arasındalar.
  • Üst üste stiller! Katlı kombinler selinde güçlü durmaya söz veriyor desek yanlış olmaz. Gömlek, omuzlarda ince triko, pantolon, kemer, çorap ve ayakkabı.. Sade tasarım ve renklerde oldukça fazla parçayı giyiminde yorumlamak için iyi bir fırsat.
  • Ofis stilini koklayan kombinler aynı zamanda şehre dönüş için ideal. Aynı doğrultuda yapılan seçimler dönemi yorumlamak açısından yanlış olmayacaktır.

Total Look – Alt üst ikili takımlar

Kadın giyim modellerinde son zamanlarda en zahmetsiz ve trend akım şüphesi total look lar. Kombin sorununu ortadan kaldıran alt üst ikili takımlar işlevselliği kadar, modern bir görünüm de sunuyor. Gömlek pantolon, ceket pantolon, denim ceket şort birliktelikleri ikili takımlara en güzel yorumlar arasında. Yaz mevsiminde havlular, ketenler, ince nefes alan kumaşlarla hayat bulan total Look lar 2023 sonbahar kış sezonunda da vitrinlerde doyasıya yerini alacak gibi görünüyor.

Sweatshirt kombinleri

Sonbaharda en çok kullanmayı beklediğin giysiler şüphesiz sweatshirtler. Kalın ya da ince formlarıyla dört mevsim kullanım vaadeden erkek sweatshirt modelleri, trençkotların içerisinde jean ile tamamladığında eskimeyecek şehir görünümünü yakalamanın anahtarı diyebiliriz. Ayrıca trend olan şehirli stilini çok hızlı yakalamak için çok iyi bir fırsat. Gündüz omuzlarına alarak güçlü bir stil yaratabilir, akşamında ise hoş bir sürprizle bu giysiyi faydaya ve konfora dönüştürebilirsin. Seçim senin..

Basic giysiler

Basic yaşam stilini gardırobumuzun mutlaka bir bölümünde yaşatmayı şüphesiz hepimiz seviyoruz. Kadın tişört modelleri, sweatshirtler ve tabi ki olmazsa olmaz trikolar geçiş mevsiminde en ihtiyaç duyduğumuz giysilerden. En çok tercih edilen renkler olan siyah, beyaz, gri, lacivert ağırlığını koruyor ancak sonbaharı yaz misali renk paletinin her tonunda yaşamayı sevenlerdenseniz basic kazak koleksiyonumuza bakmanızda fayda var. Motive eden bir çok pastel renk dört mevsim yaz motivasyonunda bir stil sunuyor.

Yazdan çıkarken, çokça alıştığımız tişörtten vazgeçmek çokta kolay olmuyor. Stil görünüme eşdeğer pratiklikte bir dış giyim belki de en ihtiyaç duydukların arasında. Ne de olsa hemen bir palto giymek istemiyoruz. Romantik sonbaharı en güzel dokunuşunda hissetmek için hafif dokularda ceket ya da mont çok daha iyi bir tercih olacaktır. Ayrıca son bir kaç sezondur katmanlı görünümler oldukça trend. Basic tişörtle uyum içerisinde bir jean gömlek, onun üzerinde sonbahar renk ve dokusunda bir yelek sonbaharı yaşamanız ve yenilenmeniz için çok iyi seçenekler.

COMING SOON

Keyifli bir yaz mevsiminden, yine keyifli ve bir o kadar da ilham dolu siluetleri karşılamaya oldukça yaklaştık. Yeni sezonu keşfetmek için geri sayım başladı.

XINT 2023 Sonbahar Kış koleksiyonu çok yakında..

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu