Stil

Hello Summer!

XINT 2022 İlkbahar yaz koleksiyonu renkleriyle ön plana çıkıyor. Naturel renklerden ilham alarak her sezon yenilenen koleksiyonlar, modanın sunduğu çizgilerle yeniden yorumlanıyor. Dört mevsim varlığını koruyan trikolar, sweatshirt ve ona uyumlu şortlar, alt üst ikili takımlar, elbiseler, ketenler, %100 pamuk tişörtler…İhtiyaç duyduğun yazın olmazsa olmaz en kaliteli dokuları, renklerle ve desenlerle festivale dönüşüyor.

Yaz mevsimine çok yakışacaksın!

Kadın giyim modelleri her yeni sezonda sürprizlerle dolu. Modern çizgileri ve trendi kaliteli kumaşlarla birleştirerek rahat ve stil bir görünüm vaadeden XINT, 2022 İlkbahar Yaz sezonunda da oldukça keyifli bir kadını yaşıyor. Renkleri ve dokularıyla yeşilin, mavinin, pembenin, çiçeklilerin en pastel halleriyle aşk yaşıyor. Trendi yükselişe geçen ve kombin sorununu ortadan kaldıran total look lar tercihleriniz arasındaysa kumaş ve renkleriyle bir çok parçada bulmak mümkün. Yaz mevsiminde kadın giyim parçalarından askılı triko atlet, triko elbise, triko hırka, kolsuz triko bluz, triko şort, triko pantolon ve triko şort modelleri hem bir total look hemde bir stil yorumu imkanı sunacak derecede çeşitli. Trendin tam da ortasında yaşayan akşam görünümleri için ideal.

Keten dokusuna aşina bir stili benimsediyseniz koleksiyonda bulacağınız çok şey var demektir. Kadın giyim modelleri arasında %100 Keten gömlek, pantolon, etek ve yelekler renk seçenekleriyle koleksiyonda başrol oynuyor. Dilerseniz pastel renkli kombinler, dilerseniz tek renk tona ton şıklığı, dilerseniz de marine renklerine emanet ettiğiniz güzellikte kombinler yapabilirsiniz. Dört mevsim yaşayan %100 pamuk tişörtler, hafta sonu favorisi sweat pantolon ve sweatshirtler, tek parça rahatlığı elbise ve tulumlar… Her bir tasarım gün ve geceye eşlik etmek adına dolabında yer almaya aday.

Kıyı yaşamı kokusunda ‘Marine Life’

Keyifli zamanları hayal ederek beklenen tatil günlerinde deniz ve kumsal giyimi önemli olduğu kadar stiline zaman ve mekana göre yön veren kişilerin sahil, tekne turu, gün batımı, kahvaltı, aktivite vs. görünümleri de titizlikle seçiliyor. Kumsal görünümünün sadece bir bölümünü oluşturduğu bu denize yakın kıyı yaşamında rahatlık ve tabi ki stilin etkisi oldukça önemli. Koleksiyon erkek giyim modellerinden en çok %100 keten gömleklerin ve %100 pamuk tişörtlerin  etkisi altında. Keten gömlek, keten pantolon ve keten şortlar kıyı yaşamının olmazsa olmazı. Tona ton renkler ya da doğanın diline ortak olan maviler, lacivertler zahmetsiz, zamansız ve bir o kadar da stil görünümler sunuyor. Sade ve şık erkek giyimin olmazsa olmaz yaz mevsimi parçası ince triko kazaklar ise kısa kollu ve uzun kollu seçenekleri ile koleksiyonda yerini alıyor. Şort ya da pantolonların üzerinde, terlik ya da sandaletle tamamlayacağın bir görünüm tatil akşamlarının vazgeçilmezi olabilir.

Tatil valizinde olması gerekenler neler?

Tatil valizinde olması gerekenler neler? diye düşünenlerdenseniz , yapacağınız keyifli bir liste hazırlık için güzel bir pusula olabilir.

  • Görünümler! İlk önce gün ve gece bazında alt ve üst seçimler yapmak tatil esnasında zaman planlaması ve sürpriz memnuniyetsizlikler yaşamamak adına önemli bir adım olabilir.
  • Olmazsa olmaz tamamlayıcı aksesuarlar! Tatil görünümlerinin başkahramanı güneş gözlüğü, şapka, fular, ayakkabı ve tercihlerine bağlı çoğaltılabilecek aksesuarlar, eğer onlarla yaşamayı seviyorsan stilini bir üst seviyeye taşıyacaktır.
  • Doğa tatilini seçtiysen! tatil mekanı ve ihtiyaçlarının tercih ettiğin tatile göre değişeceğini düşünecek olursak doğa ve bol yürüyüş için pamuklu çorap ve spor ayakkabı, mevsimlik ince ceket, safari renkleri ve keten giysiler ile hem doğayı tamamlayabilir hem de ihtiyaçlarına yönelik bir rahatlık yaşayabilirsin.
  • Deniz kenarı bir tatil için! Eğer güneş, kum ve deniz üçlüsünün kucağında bir tatil planlıyorsan, bikini ve mayo, akşam gezintileri için marine renklerinde keten gömlek ve keten pantolonlar en ihtiyaç duydukların arasında. Ayrıca ince triko kazaklar, ince ceketlerden de tercih edebilirsin.
  • Mükemmel bronzlaşmak için! Seçtiğin tatil ne olursa olsun keyif kaçıran yanıklar yaşamamak adına güneş kremleri, nemlendiriciler valizin olmazsa olmazları arasında. Bakım rutinleri için saç maske ve deniz kenarı yağları, yüz ve cilt bakımları ve tabiki kozmetik makyaj malzemeleri valizi bir hayli şişirecek olsa da vazgeçilmezler arasında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu