Stil
Trend

DERİNLERDEN GELEN BİR KOLEKSİYON – UNDERWATER

Akan bir nehir kadar mavi ve coşkulu, yağan bir kar tanesi kadar sessiz ve parlak, bir deniz kadar uçsuz ve bucaksız, ılıman iklimlerdeki orman karaağaçları kadar yeşil, zirvelerden göz kırpan bir bulut kadar soft ve berrak. Engin sulardan, sonsuz gökyüzüne kadar uzanan bir varoluş hikayesi. Bunun adı UNDERWATER. Yeniden hoş geldin!

Bu heyecan verici koleksiyonunun renk ipuçlarını yakaladıysan soğuk hava seni durduramaz. J Kışın tam ortasında bir farklılık yapıp diplere dalışı deneyimlerken, beyazla kaplanmış yamaçlarda da muhteşem deneyimler seni bekliyor. Çünkü inanıyoruz ki her mevsim eşsiz bir deneyim. Şimdi gelelim…XINT Sonbahar-Kış koleksiyonunun ön plana çıkan yeni renkleri, dokuları ve tasarımlarıyla açılışını yaptığımız 2023 sezonuna. Doğa ile bütünleşmiş olan yaşamın izinden kaybolmuyor ve yine ona ait olanlarla bir stil karakteri oluşturuyoruz. Her sene yenilenen koleksiyonlarımız, bu sene de ihtiyaç duyduğun kışı hayatına sunuyor. Varlığını koruyan kazaklar, kapüşonlu sweatshirtler, şişme yelekler, %100 pamuk ceketler ve triko pantolonlar…Modern, kaliteli, her zamankinden daha özenli dokularla buluşurken bambaşka renkleri kuşanıyor. Vücuda uyumlu ve konfor alanı yüksek olan bu giysilerde casual, cozy, basic ve fonksiyonel mottolarımızdan vazgeçtik sanma!

Stil Bir Renkten Daha Fazlasıdır

Soğukla gelen tertemiz bir hava ve enerjisine ayak uydurmak için koleksiyonun moda renkleriyle dilediğin kombin özgürlüğü senin! Bunun için öncelikle tarzına hitap eden renkleri seçmelisin. İşte bu sezonun moda olan renkleri ile yapabileceğin en güzel kombin tüyoları;

  • Mavinin çok tonuyla tanıştık ama bu sefer etkileyici ve göz alıcı yönüyle kalpleri fetheden nehir mavisini Underwater’dan ayrı düşünemedik. Desenli pantolonlardan blazer cekete, polo sweatshirtlerden oversize gömleklere kadar dolabında yer verdiğin parçaları bu renklerde tercih edebilirsin. Nerde olursan ol gün boyunca hem konforlu hem de stil gözükmek bu kadar zorken sen bunu başarabilirsin.
  • Eğer kombin oluşturma konusunda çok kararsız kalıyorsan total look ruhunu zirvede yaşadığımız sezonlardan biri daha olduğunu hatırlatmak isteriz. Koleksiyonun gözde rengi erik moru; Kadınlar için saten ve spor takımlarda hakimiyete geçerken, erkekler için basic ve şişme mont gibi ürünlerde de geride durmaktan kaçınıyor. Gardırobunda hiç bulundurmayanlar için farklı bir ‘ilk’ olabilir.
  • Karaağaç yeşilliği; alışılmışın dışında ve doğanın tam kalbinden! Senin de aradığın bu hissiyatı en çok tercih ettiğin giysilerinde görmek isteyeceğini biliyoruz. 2023 yılının moda renklerinden biri olan karaağaç yeşili senin için iyi bir yol göstericisi diyebiliriz. Çünkü bu rengin ışığında barınan sıcacık çizgili kazakları, şık bluzları ve %100 pamuklu tişörtleri bir denimle bile kombinlediğinde hayat cool ve trend!
  • Yaşasın Sadelik! İlk akla gelen tabi ki beyaz ama bu sefer daha koyu… Kimimizin farklı renk kimliklerini tercih etmeyebileceğinden sadeliğin de her koleksiyonumuzda yer alması gerektiğine inanlardanız. Underwater koleksiyonunun en sadesi koyu beyazlar erkek giyimde en çok kapüşonlu ya da kapüşonsuz montlarla fark yaratıyor. Pamuklu ceket ya da gömleklerle kadınları kalbinden vuran detaylı giysileri de unutmamak gerek. Koyu beyazdan alacağın destekle kombinlerini tamamlarken sadece bir aksesuara ihtiyaç duyabilirsin. Ya da boş ver! XINT sadeliği senin en güzel aksesuarın.

İkonik bir görünüm elde etmek için yapman gereken tarzına uygun renkte parçaları bir araya getirerek 2023’ün trendlerine uyum sağlamak.

TIME TO SNOW

Bembeyaz anılar biriktirme zamanı geldi. Beklenen kar yağışları yüksek kesimlerde de olsa yüzünü göstermeye başladı. Bir kış tatili için yılın en doğru zamanı. Sevdikleriniz ile geçireceğiniz eşsiz bir kayak tatili ya da huzurlu bir konaklama alanı için gidilebilecek yerler planlandıysa sıra valizlere yerleşecek giysilerde… Elinden geldiği kadar kat kat giyinmeye ihtiyaç duysan da XINT’in ‘kuzu’ görünümleri bu ihtiyacını hafifletecek. Cepli kuzu mont, kuzu oversize ceket ve pantolon takım birlikteliği, kuzu yelek ve polar salopet! En zirvelerdeyken içine tercih edebileceğin ince bir kazak ya da termal bir içlikle yakalayacağın bütünlük işte budur dedirtecek! Beyazla kaplı olabilecek her yerde sıcaklık ve uyum vadederken sen de karın keyfini doyasıya çıkaracaksın. Ayrıca koleksiyonun bu parçaları, trend olan şehirli stilini yakalaman için de eşsiz bir fırsat. Mevsim net, seçim senin…

XINT 2023 Kış Koleksiyonuyla mevsimin umduğundan bile iyi geçmesi dileklerimizle…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu