Stil
Trend

GIFTS FOR HIM

Onlar büyük çınar ağacının en güven veren dalı, kelimelerle anlatılamayan fedakarlık, imkansızlığın olmadığına inandırıp bize yıldızlara dokunmayı öğreten, çocukluk hayallerimizin başkahramanı, bazen aşkların ilki bazen ise sessiz sevmenin en güzel hali. Babalarımız…

Onlara olan sevgimizi ve takdirimizi gösterme fırsatı sunan özel bir gün daha yaklaşıyor. Geçmiş zamanlarda bir Amerikan iç savaş gazisi kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler gibi babaların da hatırlandığı bir günün olması gerektiğini düşünür.  Dodd’un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyüttüğü için babasının doğum günü olan 5 Haziran’ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenir. 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş ancak resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir. 1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon’ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD’de resmi tatil ilan edilmiştir. Dolayısıyla her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar gününde kutlanan Babalar Günü, babalarımızın varlığındaki önemi vurgulamak ve onlarla anılarımızı çoğaltmak için bir fırsat! Babalarımıza sevgimizi göstermenin birçok yolu varken, hediyeleşme duygusal bağımızı güçlendirmenin ve sevgimizi somutlaştırmanın harika bir yolu olabilir. Bu yazımızda, hediyeleşmenin önemini daha çok anlayarak harika hediye fikirlerini birlikte keşfedelim mi?

İnsan ilişkilerini güçlendiren ve sevgi bağlarını pekiştiren önemli bir eylemdir hediyeleşmek. Bu eylem karşı tarafta kim olursa olsun ona değer verdiğimizi, onunla ilgilendiğimizi ve onun mutluluğunu önemsediğimizi gösterir. Aynı şekilde hediye almak da sevildiğimizi hissetmemizi sağlar, sevgiyi ve mutluluğu güçlü kılar. Bir hediye, unutulmaz anılar yaratırken bu anları hep hatırlamamızı sağlar. Babalarımıza da sevgimizi ifade etmenin, minnettarlığımızı göstermenin, duygularımızı somutlaştırmanın güçlü bir yolu ona unutamayacağı sürprizler sunmaktan geçer. Biliyoruz ki bu, hayatında ne kadar önemli olduğunu ve değerli olduğunu göstermeye yetmeyecektir. Ancak en özel hediye fikirleriyle anıların çoğalabilir. 

Babanı En Çok Ne Mutlu Eder?

  • Stil önerileri: Onun tarzını ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu öneriler, babanın gardırobuna çeşitlilik ve stil katmanın yanı sıra ona rahatlık ve kullanışlılık sağlamayı amaç edinir. Babanın kişisel tercihlerini ve beden ölçülerini göz önünde bulundurarak, bu fikirleri uyarlayabilir ve hediye seçimlerine geçebilirsin. Daha sonrası ise birlikte yapacağınız kombinasyonlarda. Elbette ki bu yaz ona sunmak isteyeceğin XINT stil rehberinde yelpaze koleksiyon çeşitliliği olarak çok geniş olacak. Marrakech’23 yaz koleksiyonunun tarzını ve estetiğini yansıtan seçimleri yaz aylarında rahatlıkla giyebilir ve Marrakech’in renkli ve canlı atmosferini tarzıyla bütünleştirebilir. Nereden mi başlamalısın?

Rahat ve şık bir Keten gömlek

Etkileyici bir dokunuş sunan Basic t-shirtler,

Özgün duruşa sahip olan havlu plaj takımları,

Marrakech esintileri taşıyan desenli casual takımlar,

Ofis günlükleri için şık ve rahat ceketler,

Yaz akşamlarında giyebileceği sportif sweatshirtler.

  • Modanın dışına çıkacak olursak, babanın ilgi alanlarına veya hobilerine odaklanan bir hediye seçmen ona ne kadar özenle hazırlandığını ve düşündüğünü gösterir. Mesela bir fotoğraf albümü hazırlayabilir ya da ofis masası için özel aksesuar seçimleri yapabilirsin.
  • Özel bir deneyimle şaşırtmak da harika bir fikir olacaktır. Bir spa günü, golf dersi, konser bileti veya bir macera parkına gezi gibi deneyimler, ona unutulmaz bir gün yaşatmanı sağlar.
  • Eğer baban okumayı veya müziği seviyorsa, ona ilgisini yansıtan bir kitap veya müzik albümü hediye edebilirsin. Bu, ona keyifli zaman geçirme ve ilgi alanlarına odaklanma fırsatı sunar.

Unutulmaması gereken bir şey vardır ki sevgi en güzel armağandır. Bu duyguyu paylaşabildiğimiz annelerimize, babalarımıza ve tüm canlılara teşekkürlerimizle…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu