Stil
Trend

HAYATA ‘DOĞA’DAN BAK!

Şehrin telaşlı yaşam tarzından, toplantılardan, trafikten ve sıkıcı e-postalardan kaçıp daha sakin ve dingin bir yaşam fikri zaman zaman çoğumuzun kafasında belirebilir. Bazen sadece gözlerimizi kapatıp sessiz kalabilmeyi hayal ederiz. İşte o an! Doğa’nın ve doğal olanın bize sarıldığını hissettiğimiz andır… Belki de ihtiyacımız olan tek şey Hayata Doğa’dan bakmaktır.

Kırsal bir bölgede kendi kendine yetebilmenin, buram buram doğallığı tatmanın, kendi stilinde özgür olmanın ve en önemlisi de organik kalabilmenin beraberinde getirdiği bir çiftlik hikayesi her şeyi değiştirebilir. Biz de bu hikayede bir mevsimin alışılmışlığına meydan okuyor ve bildiğimiz bütün kışları unutuyor, unutturuyoruz. Mis gibi yeşil ile iç içe bakir havayı soluduğumuz, enerjik olduğu kadar da ruhumuzu dinlendirecek Countryside Koleksiyonu ile doğaya dönüyoruz.

Feel Of Nature

Her sezon olduğu gibi XINT 2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda da kadın giyim ve erkek giyim modellerinde naturel çizgiler, trende uyum sağlarken yerini kimseye kaptırmıyor. Doğaya dönüşü temsil eden detaylarda taptaze dokular, ekose desenler, oversize kalıplar ve kusursuz takım parçalar varken renksiz kumaşları düşünmek hata olabilir. Açık ve naturel renkleri soğuk havalara adapte etmeye hazırsan havalı pelerinleri, şirin detaylara bezenmiş elbiseleri, pofuduk yelekleri, kargo cepli pantolonları ve çok daha fazlasına gardırobun da hazır demektir.

Doğanın Büyüsüyle Ekoselendik!

Geçmişten günümüze İskoç krallarının kullandığı kilit desenlerden biri olarak tüm dünyaya yayılmış olan Ekose… 80’ler de ise punk rüzgarının tam ortasına çökmüş ve modayı ele almış olan bu desen çoklu renklere sahip olarak günümüze kadar uzanmıştır. Günümüzde varlığını hala sürdürmeyi başarırken farklı anlarımıza eşlik ettiğini görebiliyoruz. Biz ise hem zarif hem de orijinal bir şıklık sağlayan ekoseleri en canlı ve doğadan koleksiyonlarımızdan biri olan Countryside’tan ayrı düşünemedik. 2023 yılını karşılamamıza çok az kalmışken kış moda sezonunun en trend desenlerinden biri olduğunu söylemeliyiz ki bazen farklı parçalarla bazen tek başına ayrı bir uyum yakalamayı başarıyor. Gömlek, etek, ceket, pantolon, elbise, trençkot ve daha pek çok parçada kendisine yer buluyor. Çoğunlukla kırmızı renkler üzerinde tercih edilse de, doğanın en kırsallarından gelen ilhamla seçtiğimiz pembe, dereotu yeşili, ekru ve kahve renk tonlarıyla iyi anlaştı diyebiliriz. Kış kombinlerinde bir farklılık oluşturmak isteyenler için en doğru seçim olacak olan ekose modelleri, doğru şekilde kombinlendiği zaman tarzları daha kolay ön plana çıkarma fırsatı kaçınılmaz olacak.

Triko Pelerin Hakimiyeti

Trikoların her çeşidiyle sıra dışı ve çarpıcı bir etki yaratmak kaçınılmaz! Şimdi bambaşka formuyla karşılaştığımız triko pelerinler de bu mükemmelliğe dahil… İç giysilerinin üzerine giyilen ve bir palto ile aynı amaca hizmet eden triko pelerinler duruşunu tamamlarken oldukça zamansız, bohem ve nostaljik görünüyor. Nostaljiyi sonuna kadar hissettirecek triko pelerinler sahnedeyken bizim de sana bir önerimiz olacak! Sıcacık dokusunu ister tişörtlerle ister gömleklerle istersen de jeanler ile birleştirebilir, doğayla iç içe yapacağın hafta sonu yürüyüşlerinde motivasyonunu daha da yükseltebilirsin. Daha asimetrik görünümler için ise minik bir aksesuara ihtiyaç duyabilirsin. Oldukça kalın olan bu kusursuz tasarımın soğuklardan da koruyacağını unutmamalısın. Bu aksesuarın içinde şüphesiz kendini ‘pelerini’ olan bir stil kahramanı gibi hissedeceksin.

Free Ol, Casual Görün

Çoğu zaman spor, rahat, özgün ve resmi olmayan ve bunun gibi belli bir stili kapsayan  free casual görünümler aslında gündelik stillerinizin tamamıdır. Bu akıma ayak uyduran ve koleksiyonlarımıza eklemekten çok keyif aldığımız bu parçalar XINT modasında sarsılmaz bir yere sahip oldu. Sıcak tutan dokuları ve cezbeden renkleriyle sunulan free casual görünümler şimdi en güncel haliyle…

-Her sezon gardıroplarımızda yer bulan ve kombinlerimizi en iyi şekilde tamamlayan basicler! Sadeliğin ve renklerin gücüyle canlanan bu parçalar artık vazgeçilmezimiz…  Dilediğin bir alt giyim ya da ekoseli gömlek klasiğinin ağır bastığı kombinlerde! Basiclerin bu çok yönlü uyumuyla taptaze Contrysıde koleksiyonunda da buluşmadan duramıyoruz. Üstelik farklı ürün çeşitleriyle.

-Casual görünümlerin en yeni efsanesi Yakası Kürklü Ceket Montlardan biriyle tanışmalısın! Sımsıcak bir atmosfere davet eden bu montun cepli yapısı, çıtçıt düğmeli detayları ve hoş renkleri seni sarmak için hazır…

-Rahat kalıbıyla mevsime farklılık sunan çizgili kazak modelleri ile gününü hareketlendir! Polo yaka, bisiklet yaka ve %100 pamuklu yapısı ile oldukça konforlu bir seçim olacağını atlamadan, jean ya da kumaş pantolon ile kullanabileceğin çizgili kazak modellerine bir şans verebilirsin.

Işıltılı Dokunuşlarla Yeni Yıla Doğru…

Sevdiklerin ve kendin için tercih edebileceğin pullu takım kombin parçaları yeni yıla mükemmel bir başlangıç için çok ideal… Dış giyimlerin içerisinde bile ışıldayacak olan bluz ve şort takımlar ayrı olarak kombinlendiğinde günlük bir stile kolayca uyarlanabilir. Hepsi XINT’in özenle hazırladığı GIFT CLUB listesinde yerini aldı.

Unutmamışken 2023 hepimize mutluluk, hayatlarımıza ışıltı getirsin!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu