Stil
Trend

The Cozy Collection

Hikâyede, keyifle gülümsemeyi hayatının odağına almış bir kadın; naturel hissiyatlarla bütünleşen ruhunu dört mevsimine sığdıran bir erkek. İlham kaynağı doğa olan bir hayat. Zamanların en kalitelileri ‘an’ larda birikiyor. An(ı) lara ortak olan tüm dokular, tekrarı olmayan seçkilerle örülü. Hayatlarına dokunan, özenle işlenmiş tüm detaylar çok rahat.

“COZY”

XINT 2022 İlkbahar Yaz koleksiyonu her sezon olduğu gibi içerisinde yaşam tarzı, stil ve karakter barındırıyor. Free casual stiller, haftasonu için rahat giyim parçaları, trikolar kadın giyim ve erkek giyim modelleri için dört mevsim koleksiyonda yerini alıyor. Rahatlık ve kalitenin ön plana çıktığı koleksiyonlarda, rahat kesimler, fresh ve cool görünümler naturel renklerle birleşerek kendi stilini yorumluyor. Dönemin en popüler giyim kültürlerinden olan rahat, bir diğer tabiriyle “Cozy” giyim stili trendini hala zirvede yaşıyor.

Rahat ve kaliteli giyim parçaları ile oluşturulan kombinlerde aynı zamanda şıklıktan söz edebiliriz. Modern ve kaliteli görünümü korumak adına tüm parçalar özenle tasarlanarak, kaliteleri dokularda hayat buluyor. Yaz mevsiminin ve XINT koleksiyonlarının vazgeçilmezi soft ve naturel renkler, rahat kesimler, vücuda uyumlu kumaşlar tasarımlarda olmazsa olmazlar arasında.

 

Rahatlığı çağıran ‘Cozy’ bir görünüm için ipuçları:

 

1- Aksesuardan arınmış kombinler: Cozy görünümün en önemli özelliği sade bir görüntü. En sevdiğiniz ve en rahat ettiğiniz aksesuarlarınız dışında hiç bir şeye ihtiyacınız yok.

 

2- Yaşasın hareket özgürlüğü: Hareket özgürlüğü stilin vazgeçilmez öğesi. Gün boyu oturabilir, yürüyüşler yapabilir, ister evde ister ofiste tüm günü konforla geçirebilirsiniz.

 

3- En naturel renkler burada: Her koleksiyonda naturel odaklı pastel tonlar hâkim ancak Cozy stilinde bejler, ekrular stilin bir parçası. Trendin getirdiği hareketlilik mavi, lila, denizköpüğü gibi renklerinde en pastel halini ele geçiriyor.

 

4- Sadelik: Cozy rahatlığı hedef alıyorsa stili tam anlamıyla yaşamak için sadeleşmek en iyi fikir. Rahat kullanımlı saçlar, uyumlu aksesuarlar, rahat ayakkabılar, kalabalıktan arınmış görünümler stili doyasıya yaşatıyor.

 

5- Rahat kesimler: Gün boyunca konforlu hissetmek ve aynı zamanda stil görünmek zaman zaman zor. Stili çözenlerdenseniz doğal dokunuşlarla hem tazecik görünecek hem de çok rahat edeceksiniz.

 

6- Nefes alıyoruz: Tene uyumu ile ön sıralara geçen kaliteli kumaşlar hem konforu yaşatacak, hem de kaliteyi vazgeçilmez kılacak. Keten ve pamuklu dokuların rahat olduğu kadar şık ve cozy göründüğünü biliyoruz.

 

Cozy giyim stilinde vücuda uyumlu parçalarla daha rahat bir imaj sergiliyor. Doku ve kesimlerdeki rahatlık vücut diline muazzam yansıyor. Dolayısıyla stil, aynı zaman da cool bir havayı da beraberinde getiriyor.

Kadın gömlek modelleri arasında geniş kesimler rahat bir görünüm için anahtar parça. Desenli ya da düz, keten ya da pamuklu farklı materyallerde ve renklerde bulmak mümkün. Gömleğe uyumlu keten dokularda etek ya da pantolon tercihleri bu sezon oldukça trend. Rahat sandaletler, hafif aksesuarlar kombini ve tarzı güçlendirmek adına işbirliği içerisinde. Hafif makyaj ve yormayan saç modelleri taze ve doğal görünümle birleşerek tarzını bütünlüyor. Kadın pantolonlar arasında keten seçimlerden yapabilir, tamamen cozy bir görünüm yakalayabilirsin. Rahat kesim elbiseler, naturel tonlarda tulumlar, alt üst ikili takımlar, havlu kumaştan işlenmiş giysiler… Koleksiyonda cool ve rahat bir görünümü yakalayacağın her gruptan parçalar bulmak mümkün.

 

Stil, sadeliğini erkek giyiminde de koruyor. Tarzın sade, rahat ve cool bir görünüm hedeflendiği için tüm ip uçları erkek stilinde de vazgeçilmez oluyor. Naturel tonlarda küba yaka keten gömlek modelleri ile % 100 keten pantolonlar zahmetsiz bir şıklık oluşturuyor. Minimal çantalar, deri sandalet ya da terlikler stilini tamamlayacak detaylardan bazıları. Kıyı yaşamının ortasında alt üst ikili havlu takımlar trend olduğu kadar cozy bir görünümü sonuna kadar yaşatıyor. Renginden ödün vermeyen havlu koleksiyonu bu sezon gerçekten çok trend. Keten karışımlı ince kazaklar, %100 pamuk tişörtler, sweat şortlar ve daha çok fazlası erkek koleksiyonda seni cozy e davet ediyor. Tene olan uyumuyla, stile, duruşa, motivasyona ve vücut diline sağlayacağı uyum yaz mevsimini ketenler içerisinde geçirmeniz için en geçerli sebepleriniz arasında olacak.

 

Hayatına dokunacak, kaliteli ve özenle işlenmiş tüm detaylar için xint.com.tr yi ziyaret edebilirsin..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu