Stil

New Season Is On!: CITY MAGIC

Yazın sıcaklığının yavaşça kaybolduğu, erken kararan saatlerde yanan cadde ışıkları, ağaç yapraklarının bir renkten başka bir renge dönüştüğü, havasında çıkan esintilerin huzur ve romantizm şarkıları söylediği ‘sonbahar’ sadece bir mevsim değil, her yıl yeniden keşfedilmeyi bekleyen renklerin ve melodilerin duyulduğu bir sanat mevsimidir. Mevsimlerin sanatı olarak bilinen Sonbaharı şehirde karşılıyor ve en güçlü başlangıçlardan birini yapıyoruz. Adım attığın her caddede girdiğin her mekânda hayal ettiğin tüm siluetleri, çizgileri ve tınıları sen de keşfetmeye davetlisin. Büyülü sonbahar şehrine geldi…

Şehirdeki ilk randevun XINT’in büyük bir heyecan, özen ve kaliteli kumaş seçimleriyle hazırladığı ‘CITY MAGIC’ koleksiyonuyla! XINT Sonbahar-Kış sezonuna giriş yaparken seni bekleyen bu koleksiyonun yaşamın enerjisinden doğduğunu, son derece pozitif, güçlü ve göz alıcı tasarımlardan oluştuğunu bilmelisin. Her bir parça ayrı bir karakter oluştururken, konfor ve şıklık da şehirdeki yerini alıyor. Modern işçiliğiyle yeniden doğan Free Casual, tüm renkleri ve çeşitliliğiyle Basic’ler, rahatlığın diğer tabiri olan Cozy, ihtiyaçlara yönelik tasarlanan Dış Giyimler ve en zarif Total Look görünümleri yine eşsiz ve eksiksiz bir gardırop sunuyor. Koleksiyondaki tüm parçalar şehir hayatını seçen kadınların ve erkeklerin yaşam temposuna göre tasarlandı. Özetle; tahmininden daha hareketli, hayatına birden fazla seçenek sunan, korunaklı ve zaman zaman da sade şıklıklar içeren sonbahar kombin önerileriyle şehrin büyüsüne kapılıyoruz.

TOUCH OUR BASIC

Şıklığını sadelikten yana kullananlar için vazgeçilmez bir unsur olan basic giyim tarzı modanın temel parçalarından biridir dersek yanlış olmaz. Yaz mevsimini geride bırakırken yeni sezona en hafif ve ‘mevsimi olmayan’ seçimlerden başlamak istersin diye düşündük. Sonbaharın en romantik hali biliyoruz ki; hafif dokularda tercih edeceğin ince ceketler ya da deri görünümlü montlar. Evden çıkış yapmadan önce tamamlayıcı olan bu giysilerin içerisinde kullanman için birde tişört modellerine, sweatshirtlere ve tabi ki olmazsa olmaz trikolara ihtiyaç duyabilirsin. Basic tişört ile uyum içerisinde bir jean ya da pano desenli bir pantolon, onun üzerinde sonbahar dokusunda bir yelek ya da ceket seçimiyle şehirde gezmeye hazırsın. Gündüzleri omuzlarına atarak yaratacağın stiller için ise basic trikolar var. Sonbaharı en hafif halinde ve tadında yaşaman için ‘basiclerimize dokun.’  Her dokunuşunda döneminin tüm yeni renklerini keşfedeceksin.

Soğuklara geçiş mevsimini renk paletinin açık-koyu kontrastında yaşamayı sevenlerdensen doğru bir başlangıç yapıyorsun demektir. Evet! Şehrin gece ışıklarını yansıtan fakat gündüzlere de çok kolay uyum sağlayabilecek renkleri kastettik. Öne çıkanlar arasında motive eden derin maviler, puslu duran koyu griler, vazgeçilmezimiz koyu beyaz ve netliğin tabiri siyah gibi etkileyici renkler koleksiyonun temelini oluşturuyor. Bu renkler, şehirde sonbaharı simgelerken gardırobuna da bambaşka bir aura katacak.

Pratiklik, çeşitlilik ve uzun ömürlülük açısından XINT Sonbahar-Kış koleksiyonlarının en gözdesi basiclerle stilini inşa etmenin ipuçları şöyle;

  • Çeşitlilik Sağlayın: Bu parçaları farklı renklerde ve kesimlerde edinin. Bu, aynı cinsten ürünlerle farklı kombinler içerisinde görünmeni sağlar.
  • Dönemin Mevsimine Uyarlayın: Temel parçaları her mevsim giyebilmen için, ince ve kalın versiyonlarını bulundur. Örneğin, ince bir beyaz tişörtü kalın basic bir triko hırka ile çok kolay bütünleştirebilir ve büsbütün basic görünebilirsin.
  • Konforu Unutmayın: Temel giyim parçaları sadece şık değil, aynı zamanda rahat olmalıdır. Konforlu kumaşlar ve planlanan güne uyarlı uygun kesimler seçerek hem şık hem rahat olabilirsin.
  • Mix Yapmayı Deneyin: Cesur desenler veya renklerle denemekten çekinme! Klasik temel giyim parçaları bazen daha iddialı ve özgün parçalarla harika bir denge kurabilir. Genellikle tercih bu yöndedir.
  • Aksesuarlarla Tamamlayın: Kolye, bel çantası, şapka veya ayakkabılar gibi aksesuarlarla en basic stilleri ‘kişiselleştir’.

YENİ BİRİ: YAKALIK

Aksesuar deyince akıllara genellikle takı, fular, atkı ya da bere gelse de son birkaç yılın modası olan yakalıklar farklı kulanım şekilleriyle aramıza katıldı. Sadece gelişigüzel boynuna sarabileceğini ve gideceğin mekânda ilk dakikalarda çıkarmak isteyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Giysiden daha minimal olan bu ürünleri yeni koleksiyonumuzda bulabilir ve kombinlerinin bir aksesuarıymış gibi benimseyebilirsin. Siyah ve beyaz renklerde tasarlanan yakalık modelleri tulumunun ya da herhangi bir pantolonunun üzerine tercih edeceğin basic üst giyim ile kullandığında nostaljik bir izlenim yaratacak. Daha soğuk havalarda, stilini bir adım öteye çıkaracak olan kuzu görünümlü olan yakalıklar ise görünüşüyle içini ısıtmaya yetecek. En sıradan look bile çok daha eğlenceli bir hal alacak.

Sonbahar-Kış 2024’e doğru çıkan bu yeni yolculuğa, yeni maceraların keşfinde bir koleksiyonla adım atıyoruz. Haydi! Sen de gel.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu