Moda

Trend Çok Parlak, gelsene!

Pul payet son bir kaç yıldır çok moda. Dönem dönem koleksiyonlarda baskınlığını gördüğümüz pırıltı son iki yıldır sıkça ve birçok kategoride karşımıza çıkıyor. Kullanımında çekinceler taşınsa da en özgür ve hatta en zıt karakterdeki parçaların rahatça kombinlendiği bir pul payet dönemi yaşıyoruz. Birçok dünya markası yaz ve kış koleksiyonlarında pul payete sadece detay olarak değil bütünüyle yer verirken, tüller, danteller yan yana kullanılarak daha da ihtişamlı görünmeyi kaçınılmaz kılıyor.
Trend Çok Parlak
Tom Ford’un payet bezeli gece elbiseleri, Chanel pırıltılı çizmeleri, Gucci’ nin baştan aşağı payet işlenmiş kreasyonları, Dolce Gabbana elbise, ayakkabı ve çantaları ile bu akımı oldukça baskın yaşıyor. Bomber ceketler, etekler, pantolonlar, taytlar, bluzlar… Her kategoride pul payet giysi bulmak ve yakıştırmak çok kolay. Üstelik sadece özel günlerde değil günlük yaşamda da sıkça karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
TREND ÇOK PARLAK

Payetli giysilerle ışıl ışıl !

2017 de hızla hayatımıza giren ve detay olmaktan çıkan tamamı payet parçalarla bir anda yıldız olabilirsiniz. Bu majör trendin kullanımı ile alakalı bir kaç notu eklemekte fayda var.
Gece davetlerinde ya da özel günlerde tek parça payetli elbise ya da tulumlarla çok şık görünebilirsiniz. Kumaş ışığı yansıttığı için sizi olduğunuzdan daha kalın gösterebilir ancak vücudunuza uygun bir korse bu konuyu çözecektir.
IŞIL IŞIL PAYETLİ GİYSİLER
Bu iddialı parçalarda dekolte çeşitliliğinden kaçınmak ve mümkünse dekolteyi kombinin sadece bir yerinde kullanmak şıklık dengesini kuracaktır.
Payetli kıyafetler, ipek ve kadife kumaşlarla kombinlenebileceği gibi pamuklu ya da trikolarla da kullanarak sıra dışı ve aynı zamanda sade bir şıklık yaratabilirsiniz.
Payet dikkat çeken bir aksesuar olduğu için minimal küpeler, ince bileklikler ter-cih edebilir, kombinin geri kalanında sade renklerden faydalanarak zarafeti taç-landırabilirsiniz.
Trend Çok Parlak Trend Çok Parlak

Alışveriş İçin Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu