Moda
Trend

SON YAZ : Black & White

Kum taneleri arasında biriken anılara, piknik örtüsü üzerinde paylaşılan gülüşlere, uzayıp giden gündüzlere doyum olmaz. Yaz en güzel anılarımıza tanıklık etmeye devam etse de uzun bir mola için son hazırlıklarını yapıyor. Bu geçiş dönemi özlem ve umut arasında gidip gelmenin sinyallerini verirken, güneşin batışıyla ortaya çıkan gökyüzü, hafif esintiler, hala keşfedilmemiş yerleri gezip görme isteği, dinlenmiş ve tazelenmiş o ruh hali mevsimin son günlerini daha da net ve anlamlı kılıyor. İlkbahar-Yaz ‘2023 sezonundaki sürprizlerimiz henüz bitmediğine göre siyah ve beyaz kadar sade, hislerin kadar net, esintilere karşı en güçlü dokulardan oluşan bir koleksiyon seninle tanışmaya hazır. Adı Clarity, siyah ve beyaz bir hikaye…

Asil ve heyecan verici renk ipuçları belli olduysa Clarity Koleksiyonu hem görselde netliği ve çarpıcılığı hem de konfor ile günlük kullanımı bir araya getirerek benzersiz bir moda deneyimi sunuyor. Bu deneyim; tatil planlarını yaz sonuna saklayanlar ya da şehre tamamen dönenler için eşsiz bir deneyim olacak. Mevsimin ritmiyle en basic iki renkten oluşacak gardırop tüyoları yazın son pusulası olurken, rahatlıkla kombinlenebilecek şekilde tasarlandılar. Kaliteli kumaşların ve özenli dikimlerin bir arada olabileceğini ispatlayan yeni hikayemiz, kişisel tarzını en renksiz ifade etmek isteyenleri cezbetmeye hazırlanıyor. Öyleyse kontrast renkleri, daha kalın dokuları ve tasarımlarıyla kapanışını yaptığımız 2023 ilkbahar-yaz sezonunun son dönemi başlasın. İhtiyaç duyduğun geçiş mevsimi için varlığını koruyan fermuarlı sweatmontlar, %100 pamuklu trikolar, oversize ceketler. Eşsiz yaz parçalarının yanına dahil oluyor. Bu sefer yapacağın seçimlerde zarif bir denge ve işlevsellik vazgeçilmezimiz.

Zamansız Siyah Beyaz Etkisi!

Siyah ve beyazın kusursuz bir şekilde birbirini tamamlaması, renklerin evrensel ve zamansız çekiciliğini vurgular. Siyahın derinliği ve gizemi, beyazın saflığı ve netliğiyle birleşir. Şüphesiz renk tezadının en ikonik ve güçlü örneklerinden biri dünyaya gelir. Gözlerini kapa ve mevsimler boyunca nerede olursan ol rahatlıkla kombinlerine uyarlayabileceğin bu iki rengin bir koleksiyon ile bütünleştiğini hayal et… O hayal tam karşında! İlk olarak siyah parçalar şıklığın, gizemin ve çok yönlülüğün temsilcisidir. Bir siyah elbiseyi topuklu ayakkabılar veya şık bir sandaletle tamamlayarak özel bir yaz günü için mükemmel bir görünüm elde edebilirsin. Bunun için çift renk elbiseler, mini pamuklu elbiseler, askılı keten elbiselerle alternatifli geldik. Günlük giyimde ise siyah pantolon ve şortları, renkli bluzlar veya desenli üstlerle kombinleyerek dinamik ve rahat bir tarz yaratabilirsin. Baştan aşağıya siyah total look’larla harika görünürken, renkli şallar veya aksesuarlarla görünümüne renk katmayı deneyebilirsin. Siyahın tek başına olan varlığı, her stili ve durumu kucaklamak için sence de kusursuz bir yeterlilik değil mi? Centilmenler için desen işlemeli ancak siyahla kaplı ince bir mont yaklaşan serinlikler için uygun bir tercih olacak. Beyaz bir tişört ya da gömlekle istenilen kontrast oluşturulabilir, ince bir trikoyla da son eklemeni yapabilirsin. Çok yönlü olmaları, farklı renk alt giyimlerle de kolay eşleştirilmesi, resmi günlere bile uyum sağlamaları bizce de siyah tişörtleri gardıroplar için ünlü bir rolcü yapıyor.

Etkileyici, cesur ve berraklığın sembolü olan bir diğer görünümün adı beyaz.  Zarafeti stilinizle bir araya getiren her mevsim ve ortam için oldukça sakin bir seçenek. En önemi özelliği netliğiyle tüm kombinasyonlarda dikkat çekici olması. Adına ister bir etek, ister basic bir gömlek istersen de biraz desen kazanmış triko de. Haydi gel beyazla bütünleşmenin tüyolarından bahsedelim…

  • Elbette ki Kontrast Oluşturun: Beyazı diğer renklerle kombinlemek kontrast yaratmana yardımcı olur. Siyah, turkuaz ya da aklına gelebilecek tüm renklerle kombinleyerek gözlere çarpan bir stil asla zor değil.
  • Tonlarla Oynayın: Farklı beyaz tonlarını kullanarak katmanlı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Kırık beyaz, ekru veya şampanyaya yakın sarı tonları kullanarak görünümünü zenginleştirmek mi? Harika.
  • Desenleri Deneyin: Beyaz giyimde desenleri kullanmak hoş bir etki yaratabilir. Alıştığımız çizgiler bizimle kalmaya devam ederken, puantiyeye hazır mısın? Birlikte ya da apayrı tercih edebileceğin puantiyeli elbise ve ceket siyah-beyaz hikayenin en önemli aktörleri. Çiçek ve güneş desenleri, geometrik şekiller veya çizgiler gibi desenler de hareketlilik için etkili olacaktır.
  • Mevsime Uygun Katmanlar: Geçiş mevsiminde hafif trikolar, ceketler veya hırkalar ile beyaz parçalarını katmanlayarak hem tarzına hem de hava koşullarına uygun kombinler oluşturabilirsin.
  • Tek Parça Olmayı Seç: Beyaz elbiseler veya takım giysiler gibi tek parça seçeneklerle de şık bir görünüm yakalayabilirsin. Bu seçimin minimal bir çabayla etkileyici bir stil sunacaktır.
  • Aksesuarlarla Tamamlayın: Siyah giysilerde de bahsettiğimiz gibi beyaz giysileri renkli veya metalik aksesuarlarla tamamlayarak tarzına canlılık katabilirsin. Büyük kolyeler, renkli çantalar veya ayakkabılar ile bir kontrast daha!

Unutmayın ki beyaz giyimdeki anahtar, kendine has hissettiğin kombinleri oluşturmaktır. Hayatına dokunacak, en renksiz renkli detaylar için xint.com.tr’yi ziyaret edebilirsin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu