Stil
Trend

NATURAL SUMMER

Yeşillerin arasından filizlenen ağaçları selamlarken, berrak sulardan gelen dinlendirici sesler eşliğinde her yeri kaplayan rengârenk çiçekleri bu sefer şehirde karşılıyoruz. Bu tasvir, hemen hemen hepimizin her gün gördüğü şehir manzaralarından çok uzakta olsa da artık imkansız değil. Yine doğadan, pastel, sıcak ve samimi… Şehirli ama kalbi doğada atanların yeni trendi: Naturel Koleksiyonu! Bu trend özümüz olan asıl hikâyenin ta kendisi. Özümüze yeniden dönüyor ve ilham kaynağını doğadan alan yaşam biçimlerinden yepyeni bir hikaye oluşturuyoruz. Yazın keyfini sürerken keyifli gülümsemeyi vizyon edinmiş karakterler şimdi Naturel hissiyatlarla muazzam bir buluşmaya davetli!

İlkbahar – Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte gardırobumuzda yapacağımız güncelleme için yeni sezonda doğallığın ve softluğun ritmine kulak veriyoruz. Çiçek desenleri, hafiflik veren dokular ve mevsime özel detaylardan oluşan parçalar bu değişim için çok uygun… Tüm bunları bir arada bulabileceğin Naturel Koleksiyonu ise gardırobuna yazı getirecek. XINT İlkbahar-Yaz 2023 Naturel Koleksiyonu güneşi yansıtan detaylarını blok renklerle harmanlayarak yaz mevsiminin müjdesini veriyor. Hem feminen hem de maskülen tarzı ile kadın tişörtler modern şehir hayatının renk kartelasıyla kusursuzca buluşturup, tamamlayıcı çizgi ve desen oyunlarıyla sıcak sezonun kapılarını aralıyor. Çünkü artık beklediğin natürellik ve ilham verici izlenimleri şehrin tam ortasında!

‘Naturel’ Bir Yaşamın İpuçları

– Sokaklarda çizgi hakimiyeti: Sahi nereden geldi bu çizgiler?

Yıllar yıllar önce sadece denizci üniformalarında görünen çizgi desenleri renk ve boyutları değişse de çok uzun bir zamandır modanın içinde yer almayı başardı. Coco Chanel’in çizgili trikosu ve kombinlediği pantolonuyla bir avluda durduğu fotoğraf çizgi modasının en ikonik hali olabilir. Yıllar geçtikçe ünlü modacıları, Hollywood yıldızları hatta iz bırakan müzisyenleri bile etkisi altına aldı. Artık çizgiler sadece tişörtlerde değil, elbiselerden pantolona kadar her parçaya yayılmaya başladı. Yeni Naturel Koleksiyonunda da sıkça göreceğimiz çizgili desenler elbiselerde, ince trikolarda, tişört ve total look parçalarda göze dolu dolu görünecek. Kendi tonlarında en basic parçalarla kombinleme fikri işini daha da kolaylaştıracak. Naturel parçalar çizgiyi aşan stillerde buluşuyor.

-Ton sür ton akımı:

Fransızcadan Türkçe ’ye geçen ve kısa sürede dünya modasının merkezinde yer almayı başaran ton sür ton. Bu trende bir rengin benzer tonlarını bir arada kullanmak diyebiliriz. Aslında buradaki amaç tek renk tonlarıyla mükemmel uyumu yakalamak ve bunu dikkat çekici hale dönüştürmek. Bu sezon natürel grubuyla doğadan esinlendiğimiz vizon, taş ve ekru renkler bize ton sür ton akımına kolayca uyum sağlamamızda yardımcı olabilir. Doğada yaşayan ve bir gelincik türü olan Vizon; eşsiz kürkünün rengiyle tekstil ve dekorasyon alanlarında ilham kaynağı olmuş ve tam adıyla natürel renk gruplarından biri olmayı başarmıştır. Açıktan koyuya tüm tonları bugün sık karşılaştığımız renk geçişlerini oluşturabilmektedir. Doğada onlarca farklı renk ve bu renklerin birçok tonları bulunmaktadır. Doğa tüm varlığıyla aslında yaşam alanlarımızdan stil tercihlerimize kadar etkisini göstermektedir.

Peki Taş rengi nedir? Taş doğada karşımıza en çok çıkan elementlerden biridir. Akıllara ilk gelen ve en çeşitlisi nude tonlarıdır. İçinde barındırdığı renklerden biri de sık sık yan yana göreceğimiz vizondur. Bu nedenle de taş rengi kullanılan kıyafetlerde genel olarak aynı tonlarda renkler kullanılmaktadır. Bu da renklerin yumuşak geçiş yapmasını sağlayarak göz yormayan ve şık bir tasarımı ortaya çıkarmaktadır. Renkler birbiriyle uyum gösterirken, kombinler daha şık ve cezbedici bir forma bürünebilir. Doğal bütünlüğün vazgeçilmez diğer üyesi ise ekru; Nötr, toprak tonu, çeşitli parlak tonlarla iyi eşleştiği için tercih edilebilir. Yumuşak ve ağırlaştırılmamış renklerden birisi olduğundan gündelik hayatta risk taşımaz ve yaygın kullanımdadır. Şu bir kuraldır ki; Naturel olan her şey aslında uyum içindedir ve bu yaratılış doğadan gelir…

Doğa uyandı! Güneş artık daha yakından doğuyor. XINT İlkbahar-Yaz Naturel Koleksiyonu ile kendini yeniden keşfetmeye hazır mısın? Haydi seni bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu